info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Vijver reparatie in Waalwijk

Professionele vijver reparatie in Waalwijk

Zoekt u naar een bedrijf dat vijver reparatie in Waalwijk kan uitvoeren? Een specialist in vijver en zwembad reparatie is ADOdak. Wij zullen uw vijver in Waalwijk repareren door het te bekleden met een speciaal soort folie. Mocht er bijvoorbeeld een scheur in uw vijver zijn ontstaan, kunnen wij met een nieuw stuk vijverfolie dit lek repareren. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring met het leggen van vijverfolie.

Ligt er een vijver in uw tuin in Waalwijk en moet deze gerepareerd worden? Roep dan de hulp in van ADOdak, de vijver specialist in Waalwijk. Neem telefonisch contact met ons op en leg de situatie aan ons uit. U mag ook direct een offerte aanvragen.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Dakinspectie in Waalwijk
 • Dakinspectie in Waalwijk en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Vijver reparatie in Waalwijk laten uitvoeren door ADOdak

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden;
 • Dakinspectie in Waalwijk en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52
ADODak zwembaden

Vijvers en zwembaden bedekken

Als dakdekkersbedrijf in Waalwijk bedekken wij ook vijvers en zwembaden. Wij bekleden en repareren geen vijvers en zwembaden die met EPDM folie zijn gelegd. De reparatie van overige vijverfolies nemen wij graag op ons. Daarnaast kunt u onze hulp inschakelen bij de bouw van de vijver. Wij verrichten werkzaamheden als het plaatsen van spotjes en de vijver bekleden met speciaal vijverfolie. De vijverkuil graven doen wij echter niet.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

Uw vijver met PVC folie/Liner repareren

Wanneer u een lek ontdekt in uw vijver hoeft u niet alles te vernieuwen. U hoeft alleen de scheur in de vijver te vinden en deze kan u vaak repareren met een nieuw stuk vijverfolie. Dit is echter ingewikkelder dan het lijkt.

Vooral het lek opsporen kan een flinke uitdaging zijn, omdat u veel handelingen moet uitvoeren. Kies daarom voor ADOdak, het bedrijf in Waalwijk dat vijver reparatie verricht. Wij zullen de vijverfolie opnieuw leggen op de plek van de lekkage. Het nieuwe stuk vijverfolie moet de aangetaste plek ruim overlappen.

Zwembad repareren

Ook het zwembad in uw tuin repareren we graag, mocht er onverhoopt schade optreden. Een zwembad repareren doen we ook met een speciaal soort folie. Deze zwembadfolie föhnen we er superstrak in. De folie is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wit wordt vaak gekozen, omdat deze kleur zorgt voor prachtig helderblauw water. De vorm van het zwembad is bij het repareren niet van belang. Wij kunnen namelijk elk zwembad bekleden met zwembadfolie, ongeacht de vorm.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Zwembad Adodak

Laat de reparatie van uw vijver over aan een specialist

Is uw vijver toe aan reparatie of wilt u hulp inschakelen bij de aanleg? ADOdak is u graag van dienst. Kom met ons in contact en kom te weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 6 81 78 82 52. U kunt ook het contactformulier invullen. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen Bel direct: +31 6 81 78 82 52

Enter your keyword