Vijver reparatie in Waalwijk

Vijvers en zwembaden bedekken

Als dakdekkersbedrijf in de omgeving van Waalwijk bedekken wij ook vijvers en zwembaden. Wij bekleden en repareren geen vijvers en zwembaden die met EPDM folie zijn gelegd. De reparatie van overige vijverfolies nemen wij graag op ons. Daarnaast kunt u onze hulp inschakelen bij de bouw van de vijver. Wij verrichten werkzaamheden als het plaatsen van spotjes en de vijver bekleden met speciaal vijverfolie. De vijverkuil graven doen wij echter niet.

Uw vijver met PVC folie/Liner repareren

Wanneer u een lek ontdekt in uw vijver hoeft u niet alles te vernieuwen. U hoeft alleen de scheur in de vijver te vinden en deze kan u vaak repareren met een nieuw stuk vijverfolie. Dit is echter ingewikkelder dan het lijkt.

Vooral het lek opsporen kan een flinke uitdaging zijn, omdat u veel handelingen moet uitvoeren. Kies daarom voor ADOdak, het bedrijf in de omgeving van Waalwijk dat vijver reparatie verricht. Wij zullen de vijverfolie opnieuw leggen op de plek van de lekkage. Het nieuwe stuk vijverfolie moet de aangetaste plek ruim overlappen.

Zwembad repareren

Ook het zwembad in uw tuin repareren we graag, mocht er onverhoopt schade optreden. Een zwembad repareren doen we ook met een speciaal soort folie. Deze zwembadfolie föhnen we er superstrak in. De folie is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wit wordt vaak gekozen, omdat deze kleur zorgt voor prachtig helderblauw water. De vorm van het zwembad is bij het repareren niet van belang. Wij kunnen namelijk elk zwembad bekleden met zwembadfolie, ongeacht de vorm.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Laat de reparatie van uw vijver over aan een specialist

Is uw vijver toe aan reparatie of wilt u hulp inschakelen bij de aanleg? ADOdak is u graag van dienst. Kom met ons in contact en kom te weten wat wij voor uw situatie kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 6 81 78 82 52. U kunt ook het contactformulier invullen. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Voorgaande projecten