Over ADODak

ADODak is hét dakdekkersbedrijf dat u inschakelt voor werkzaamheden aan uw dak zoals dakonderhoud, dakreparatie en dakisolatie. Heeft u bijvoorbeeld last van een daklekkage? Dan kunt u bij ADODak terecht. Wij zijn de ervaren en gecertificeerde dakdekker in regio Tilburg.

Gespecialiseerd in kunststof dakbedekking

ADODak is gespecialiseerd in kunststof dakbedekking. De focus ligt bij ons niet meer op het werken met bitumen. Wij focussen ons vooral op PVC dakbedekking en EPDM (Resitrix) dakbedekking. Maar, heeft u een bitumen dak dat reparatie nodig heeft? Dan komen wij dat uiteraard graag repareren.

Dakinspectie door ADODak

Als ervaren dakdekker weten wij hoe belangrijk het is om zo nu en dan een dakinspectie aan te vragen. Wanneer er namelijk iets mis is met uw dak, is het van belang er op tijd bij te zijn. Als u dat niet bent, kan dit namelijk vervelende gevolgen hebben. Juist daarom bieden wij Dakinspecties aan, zo is de oorzaak gevonden voordat u er de vervelende gevolgen van ervaart.

Voorgaande projecten

Benieuwd naar de daken die ADODak al heeft voorzien van dakbedekking? Bekijk gerust eens onze voorgaande projecten. Wij hebben al met veel plezier aan onder andere dakisolaties, nieuwbouw, renovaties, dakbedekking en zwembaden gewerkt.

Dakinspectie door ADODak

Als ervaren dakdekker weten wij hoe belangrijk het is om zo nu en dan een dakinspectie aan te vragen. Wanneer er namelijk iets mis is met uw dak, is het van belang er op tijd bij te zijn. Als u dat niet bent, kan dit namelijk vervelende gevolgen hebben. Juist daarom bieden wij dakinspecties aan, zo is de oorzaak gevonden voordat u er de vervelende gevolgen van ervaart.