info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Over ADODak

Over ADODak

ADODak is hét dakdekkersbedrijf dat u inschakelt voor werkzaamheden aan uw dak zoals dakonderhoud, dakreparatie en dakisolatie. Heeft u bijvoorbeeld last van een daklekkage? Dan kunt u bij ADODak terecht. Wij zijn de ervaren en gecertificeerde dakdekker in regio Tilburg.

De service van ADODak

Als dakdekkersbedrijf bieden wij onze klanten veel voordelen, waaronder:

  • Dakinspectie
  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
  • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring
  • 10 jaar garantie op onze dakwerken
  • Vrijblijvende offerte op maat
  • Gediplomeerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Gespecialiseerd in kunststof dakbedekking

ADODak is gespecialiseerd in kunststof dakbedekking. De focus ligt bij ons niet meer op het werken met bitumen. Wij focussen ons vooral op PVC dakbedekking en EPDM (Resitrix) dakbedekking. Maar, heeft u een bitumen dak dat reparatie nodig heeft? Dan komen wij dat uiteraard graag repareren.

De keuze voor kunststof

U vraagt zich wellicht af waarom wij kiezen voor kunststof dakbedekking. ADODak gelooft dat kunststof dakbedekking de toekomst wordt op het gebied van platte daken, de meeste kunststof daken zijn namelijk 100% recyclebaar.

Inmiddels hebben wij als dakdekkers al een flink aantal daken mogen voorzien van nieuwe dakbedekking. Daarbij zien we dat PVC dakbedekking het meest gekozen wordt. Wij gebruiken PVC bijvoorbeeld bij renovaties, nieuwbouw en industriebouw.

Dakinspectie door ADODak

Als ervaren dakdekker weten wij hoe belangrijk het is om zo nu en dan een dakinspectie aan te vragen. Wanneer er namelijk iets mis is met uw dak, is het van belang er op tijd bij te zijn. Als u dat niet bent, kan dit namelijk vervelende gevolgen hebben. Juist daarom bieden wij Dakinspecties aan, zo is de oorzaak gevonden voordat u er de vervelende gevolgen van ervaart.

Projecten

Benieuwd naar de daken die ADODak al heeft voorzien van dakbedekking? Bekijk gerust eens onze voorgaande projecten. Wij hebben al met veel plezier aan onder andere dakisolaties, nieuwbouw, renovaties, dakbedekking en zwembaden gewerkt.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u gebruiken maken van een van onze diensten? Klik dan hier onder op de knop om direct contact op te nemen met ADODak!
Neem direct contact op

Enter your keyword