fbpx
info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Platte daken

Platte daken

Bent u op zoek naar dakbedekking voor platte daken? ADODak kan u adviseren en ondersteunen in het aanleggen ervan. Wij zitten al minstens 15 in het vak als gerenommeerd dakdekkersteam en vervaardigen volledig nieuwe platte daken. Daarnaast kunnen we uw huidige dak tot in perfectie herstellen. Onze werkwijze is eerlijk, duidelijk en transparant. Voordat we aan de slag gaan, geven we u vrijblijvend het allerbeste advies. Geen dak is hetzelfde.

U kunt er op rekenen dat ADODak u en uw dak serieus neemt! Onze specialisten zijn op de hoogte van alle soorten dakconstructies, oud én nieuw. We tippen u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak. Of het nu om een woonhuis, vakantiewoning, schuur of kantorenpand gaat. ADODak is van alle markten (daken!) thuis.

Plat dak laten bedekken door ADODak

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Dakdekkersbedrijf in Tilburg: gespecialiseerd in dakbedekking;
  • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
  • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
  • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving;
  • Vrijblijvende offerte op maat;
  • Uitstekende service;
  • Gediplomeerd vakmanschap.

De dakbedekking van uw platte dak tot in de puntjes

ADODak beschouwt alle details van dakbedekking als haar verantwoordelijkheid. Wij zorgen ervoor dat elke klant weet waar hij of zij aan toe is. Dit doen we middels het maken van concrete afspraken over het te verrichten werk, de periode waarin dit werk gedaan moet zijn en de prijs. Vervolgens wordt het werk direct opgepakt.

Profiteer jarenlang van een nieuwe dakbedekking. Voor de dakbedekking van platte daken beschikken wij over een groot assortiment aan materialen. Dit assortiment is de laatste jaren erg uitgebreid. ADODak beschikt over zinken, kunststof en EPDM dakbedekking voor uw platte dak. Bent u benieuwd naar wat wij al gedaan hebben? Bekijk dan gerust onze eerdere projecten.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Als gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf biedt ADODak u meer dan een compleet nieuw of een tot in de puntjes gerepareerd dak. Wat is de status van uw dak? Is het al geïsoleerd en water- en winddicht? Heeft u al eens nagedacht over duurzaamheid? Wij kunnen u dak voor u inspecteren, zodat u verzekerd bent van een veilige woning. Zijn er tussentijdse onderhoudswerkzaamheden benodigd? Klop dan bij ons aan, wij staan het hele jaar door paraat voor u. Naast platte daken kunnen wij u ook van dienst zijn met hellende daken.

ADODak is 24/7 beschikbaar voor uw dakbedekking

Heeft u een nieuwe dakbedekking nodig? Bel ons dan vandaag nog op (+31) 6 81 78 82 52. U kunt ook het online contactformulier invullen. ADODak neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar!

Platte daken

Enter your keyword