fbpx
info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Hellende daken

Hellende daken

Eén van de meest voorkomende dakvormen in de architectuur is het hellende dak. Hellende daken worden nog steeds erg vaak gebruikt en aangelegd. Hellende daken zijn op hun beurt weer onder te verdelen in verschillende soorten hellende daken. Kortom: hoe u uw pand er ook uit wil laten zien, een hellend dak is altijd geschikt. Het is echter wel belangrijk om uw hellende dak er goed uit te laten zien en de veiligheid van de mensen in het gebouw te waarborgen.

Ook een hellend dak moet voorzien worden van goede dakbedekking. ADODak is gespecialiseerd in het bedekken van diverse soorten daken, waaronder hellende daken. Daarnaast is onderhoud aan een dak zeer belangrijk, zodat er geen lekkage optreedt.

Hellend dak laten bedekken door ADODak

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Dakdekkersbedrijf in Tilburg: gespecialiseerd in dakbedekking;
  • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
  • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
  • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving;
  • Vrijblijvende offerte op maat;
  • Uitstekende service;
  • Gediplomeerd vakmanschap.

Neem direct contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten om uw hellende dak te onderhouden of te voorzien van nieuwe dakbedekking. Bel naar (+31) 6 81 78 82 52.

Soorten dakbedekking

Wij werken met diverse soorten dakbedekking. Dit is onder andere kunststof of EPDM dakbedekking. Op hellende daken kunt u kiezen uit PVC of EPDM. Deze soorten dakbedekkingen gaan lang mee en zijn onderhoudsvrij. PVC is een variant die vaak gekozen wordt. Wij komen graag bij u langs om uw hellende dak te voorzien van een nieuwe dakbedekking van PVC of EPDM.

Wilt u uw oude dakbedekking op het hellende dak laten vervangen? Dan staan wij voor u klaar. Neem direct contact met ons op. Op onze website kunt u onze eerdere projecten bekijken.

Wat te doen bij daklekkage

Het kan natuurlijk zijn dat er daklekkage ontstaat bij uw hellende dak. Het kan door diverse omstandigheden ontstaan, bijvoorbeeld zware regenval, storm of sneeuw. Ook een dakgoot vol met bladeren kan al een probleem zijn. Een daklekkage kan voor diverse problemen binnen in het huis zorgen, dus het is belangrijk dat het tijdig opgelost wordt. Ook voor platte daken staan wij voor u klaar.

Het voorkomen van daklekkage doet u door het dak tweemaal per jaar te laten inspecteren door een ervaren dakdekker.

Dakdekker voor een hellend dak

Bent u op zoek naar een dakdekker voor een hellend dak? Dan moet u bij ADODak zijn. Neem direct contact met ons op om de problemen omtrent uw dak te bespreken. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u op stellen. Bel naar  (+31) 6 81 78 82 52 voor de mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier invullen.

Hellende daken

Enter your keyword