Platte daken

Voor de dakbedekking van platte daken bent u bij ADODak op de juiste plek. ADODak beschikt over kunststof dakbedekking voor uw platte dak. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact op!

Daklekkage

Ziet u vochtplekken op uw plafond of in uw muren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een daklekkage. Neem direct contact op met ADODak om uw lekkage te verhelpen!

Nieuwbouw

Bij ADODak, uw betrouwbare dakdekkerspartner voor nieuwe projecten, streven we ernaar om uw dak perfect te integreren in elke nieuwbouw. Met onze uitgebreide ervaring en hoogwaardige materialen, zorgen we voor een duurzaam en waterdicht dak boven uw nieuwe woning.

Renovatie

ADODak staat voor u klaar om uw bestaande dak nieuw leven in te blazen. Ons gespecialiseerde team herstelt, renoveert en verbetert uw dak, zodat het weer jarenlang bescherming biedt en er als nieuw uitziet. Vertrouw op ons voor kwaliteit en vakmanschap.

Service & Onderhoud

Bij ADODak begrijpen we dat regelmatig onderhoud essentieel is om uw dak in topconditie te houden. Ons team van ervaren professionals biedt uitgebreide onderhoudsdiensten om kleine problemen aan te pakken voordat ze groter worden.

Zwembaden & Vijvers

ADODak, uw partner in het beschermen van meer dan alleen daken. We bieden hoogwaardige bedekkingen voor zwembaden en vijvers, zodat ze bestand zijn tegen de elementen en lang meegaan.