info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakreparatie in Tilburg

Ervaren dakdekker voor dakreparatie in Tilburg

Bent u op zoek naar een dakdekker voor dakreparatie in Tilburg? Dan zit u helemaal goed bij ADODak. Wij zijn een ervaren en vakkundige dakdekker en kunnen u met alle zaken rondom dakonderhoud, dakinspectie, dakrenovatie en dakreparatie in Tilburg helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken, kunststof daken en EPDM daken. Daarnaast kunnen wij ook kunststof of EPDM aanbrengen op hellende daken. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bedekken van vijvers en zwembaden.

Bel direct Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Dakinspectie in Tilburg
 • Dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Gespecialiseerde dakdekker in Tilburg

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Tilburg: gespecialiseerd in dakbedekking;
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
 • Dakinspectie in Tilburg en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook altijd een vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Hellende en platte daken

Voor platte daken zijn er diverse dakbedekkings mogelijkheden. Dit is kunststof of EPDM. Veel mensen kiezen voor kunststof omdat dit 25 jaar lang onderhoudsvrij is. Een bitumen dakbedekking is echter duurzamer en makkelijker te verwerken. Hiervoor hebt u wel dakonderhoud in Tilburg nodig. Wij voeren dit graag voor u uit om uw dak optimaal te houden.

Voor hellende daken kunt u ook kiezen uit EPDM of kunststof. Daar wij niet gespecialiseerd zijn in het vervangen van dakpannen, kunt u hiervoor niet bij ons terecht.

Dakinspectie in Tilburg

Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van het huis. Het is dan ook van groot belang dat het dak voorzien is van de juiste dakbedekking en dat deze goed onderhouden wordt. Bij nalatig onderhoud kan het voorkomen dat er lekkage ontstaat. Lekkage moet zo snel mogelijk opgelost worden daar het voor ernstige schade aan uw huis kan zorgen. Om te voorkomen dat het dak gaat lekken, kunnen wij dakinspectie voor u uitvoeren. Eventuele problemen komen dan eerder aan het licht en kunnen voortijdig verholpen worden.

Bel direct

“ADODak: een betrouwbare dakdekker voor dakreparatie in Tilburg”

Ervaren dakdekker voor dakreparatie in Tilburg

Hebt u onverhoopt toch last gekregen van daklekkage? Wacht dan niet te lang en schakel ons direct in voor de reparatie van uw dak. Indien dakreparatie niet meer genoeg is, en er dakrenovatie in Tilburg plaats moet vinden, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Voordat wij bij u aan de slag gaan, krijgt u altijd vrijblijvend het beste advies. Hierna zullen onze dakdekkers uw dak tot in perfectie herstellen. Het is belangrijk om uw dak daarna regelmatig te laten onderhouden. Zo bent u eventuele verdere problemen altijd voor en zorgt u ervoor dat u niet teveel in de kosten oploopt.

Dakinspectie aanvragen
Dakreparatie Tilburg

Wat klanten vinden van ADODak

Goede en snelle service. Komt afspraken na en denkt met je mee. Heel erg tevreden. Kan ik alleen maar van harte aanbevelen!

Pieter van den Heuvel

Vandaag nieuw dak laten leggen door ADODak deze is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer professioneel en top afgewerkt, een aanrader.

Stephanie Kroon

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Dakdekker Tilburg

ADODak: ervaren in dakrenovatie

Schakel ons direct in als u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf voor dakreparatie in Tilburg. Wij zijn een ervaren en gecertificeerde dakdekker en kunnen ook uw dak professioneel repareren. Wij vervaardigen tevens compleet nieuwe daken. Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 voor een afspraak.

U kunt ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie, onze werkwijze of de prijzen die wij hanteren. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk met u in contact. Naast Tilburg kunt u ook contact met ons opnemen als u een dakdekker in Waalwijk zoekt!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword