Ervaren dakdekker voor dakreparatie in Tilburg

Bent u op zoek naar een dakdekker voor dakreparatie in Tilburg? Dan zit u helemaal goed bij ADODak. Wij zijn een ervaren en vakkundige dakdekker en kunnen u met alle zaken rondom dakonderhoud, dakinspectie, dakrenovatie en dakreparatie in Tilburg helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken, kunststof daken en EPDM daken. Daarnaast kunnen wij ook kunststof of EPDM aanbrengen op hellende daken. Tevens kunt u bij ons terecht voor het bedekken van vijvers en zwembaden.

Hellende en platte daken

Voor platte daken zijn er diverse dakbedekkings mogelijkheden. Dit is kunststof of EPDM. Veel mensen kiezen voor kunststof omdat dit 25 jaar lang onderhoudsvrij is. Een bitumen dakbedekking is echter duurzamer en makkelijker te verwerken. Hiervoor hebt u wel dakonderhoud in Tilburg nodig. Wij voeren dit graag voor u uit om uw dak optimaal te houden.

Voor hellende daken kunt u ook kiezen uit EPDM of kunststof. Daar wij niet gespecialiseerd zijn in het vervangen van dakpannen, kunt u hiervoor niet bij ons terecht.

Dakinspectie in Tilburg

Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van het huis. Het is dan ook van groot belang dat het dak voorzien is van de juiste dakbedekking en dat deze goed onderhouden wordt. Bij nalatig onderhoud kan het voorkomen dat er lekkage ontstaat. Lekkage moet zo snel mogelijk opgelost worden daar het voor ernstige schade aan uw huis kan zorgen. Om te voorkomen dat het dak gaat lekken, kunnen wij dakinspectie voor u uitvoeren. Eventuele problemen komen dan eerder aan het licht en kunnen voortijdig verholpen worden.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Ervaren dakdekker voor dakreparatie in Tilburg

Hebt u onverhoopt toch last gekregen van daklekkage? Wacht dan niet te lang en schakel ons direct in voor de reparatie van uw dak. Indien dakreparatie niet meer genoeg is, en er dakrenovatie in Tilburg plaats moet vinden, kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Voordat wij bij u aan de slag gaan, krijgt u altijd vrijblijvend het beste advies. Hierna zullen onze dakdekkers uw dak tot in perfectie herstellen. Het is belangrijk om uw dak daarna regelmatig te laten onderhouden. Zo bent u eventuele verdere problemen altijd voor en zorgt u ervoor dat u niet teveel in de kosten oploopt.

ADODak: ervaren in dakrenovatie

Schakel ons direct in als u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf voor dakreparatie in Tilburg. Wij zijn een ervaren en gecertificeerde dakdekker en kunnen ook uw dak professioneel repareren. Wij vervaardigen tevens compleet nieuwe daken. Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 voor een afspraak.

U kunt ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie, onze werkwijze of de prijzen die wij hanteren. Dit kunt u doen door middel van het contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk met u in contact. Naast Tilburg kunt u ook contact met ons opnemen als u een dakdekker in Waalwijk zoekt!

Veelgestelde vragen

Wat is dakreparatie?

Dakreparatie verwijst naar het herstellen van beschadigingen, lekkages of andere problemen aan het dak om de functionaliteit en veiligheid ervan te behouden.

Wat zijn veelvoorkomende oorzaken van dakproblemen?

Veelvoorkomende oorzaken van dakproblemen zijn slechte installatie, veroudering, extreme weersomstandigheden, gebrek aan onderhoud en schade door bijvoorbeeld boomtakken.

Hoe vaak moet ik mijn dak laten inspecteren?

Het wordt aanbevolen om je dak jaarlijks te laten inspecteren om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen voordat ze ernstiger worden.

Welke materialen worden gebruikt voor dakreparatie?

Verschillende materialen kunnen worden gebruikt voor dakreparatie, zoals bitumen, EPDM, PVC, zink en lood. Dit hangt af van het type dak en de aard van de reparatie.