fbpx
info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakreparatie in Den Bosch

Dakreparatie in Den Bosch laten uitvoeren

Is dakreparatie in Den Bosch nodig? We weten allemaal dat een goed dak belangrijk is. Het dak moet ons bescherming bieden tegen de vele verschillende weersomstandigheden die we in Nederland hebben. Ook in Nederland hebben we tegenwoordig regelmatig te maken met extreme weersomstandigheden. Denk daarbij aan de stormen en regenbuien die steeds zwaarder worden. Het maakt daarbij niet uit of het nu een schuin dak is of een plat. Beiden zullen in een goede conditie moeten verkeren.

Door te kiezen voor ADODak weet u zeker dat uw dak nog jarenlang mee gaat. ADODak werkt met gerenommeerde dakdekkers, zodat het dak goed wordt afgewerkt. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan, dan voorzien wij uw dak van een vakkundige reparatie. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Bel direct Vrijblijvende offerte aanvragen
 • Gratis dakinspectie in Tilburg
 • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Dakreparatie in Den Bosch

Zitten er gele plekken in het plafond, lekken de goten of is de ruimte onder het dak vochtig? Dan is de kans groot dat een dakreparatie nodig is. Als er sprake is van een daklekkage, is het verstandig om tijdig actie te ondernemen en een vakman in te schakelen. Wanneer u te lang wacht, kan het water meer schade aanrichten, waardoor de kostenpost alleen maar groter wordt. Wanneer u een plat dak heeft en u wilt er een nieuwe dakbedekking op aan laten brengen, kunt u voor dakreparatie in Den Bosch een dakdekker van ADODak inschakelen.

Voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren, voert de dakdekker eerst een dakinspectie uit van uw dak in Den Bosch. De dakdekker adviseert u en stelt geheel vrijblijvend een offerte op. U zult op de offerte zien dat de prijs-kwaliteitverhouding bijzonder goed is. Wanneer u akkoord gaat, repareren wij het dak op vakkundige wijze.

Gespecialiseerde dakdekker in Tilburg

 • Hoge prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Den Bosch: gespecialiseerd in dakbedekking;
 • Meer dan 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken;
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook altijd een gratis en vrijblijvende dakinspectie aanvragen.

Platte daken

Voor platte daken zijn er diverse dakbedekkings mogelijkheden. Dit is kunststof of EPDM. Veel mensen kiezen voor kunststof omdat dit 25 jaar lang onderhoudsvrij is. Wij voeren dit graag voor u uit om uw dak optimaal te houden.

Dakinspectie in Den Bosch

U kunt, als u een plat dak heeft, ook een onderhoudscontract afsluiten. De werknemers van ADODak komen dan ieder jaar even langs om het dak te inspecteren. Zodra de werknemers van ADODak zwakke plekken in het dak ontdekken worden die hersteld. Wanneer er te laat wordt gekeken, dan kan het dak zo beschadigd zijn dat het niet meer gemaakt kan worden. In dat geval is dakrenovatie Den Bosch de enige oplossing.

Bel direct

“ADODak: een betrouwbare dakdekker voor dakreparatie in Tilburg”

Gespecialiseerd in dakonderhoud

Door ervoor te zorgen dat uw dak goed wordt onderhouden, is de kans dat u een lekkage krijgt klein. Heeft u een plat dak, dan is het verstandig deze iedere twee jaar te laten inspecteren. Wanneer u in Den Bosch en omstreken woont, dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhoud van platte daken. Een schuin dak is minder gevoelig voor lekkages, dan een plat dak. Bij een schuin dak blijft het water er niet opstaan, maar zal wegstromen door de afvoer. U moet daarom zorgen dat u jaarlijks de afvoer goed schoon maakt. Wanneer het water niet goed wegstroomt, kan dat ook lekkages veroorzaken.

Gratis dakinspectie aanvragen
Dakreparatie Tilburg

Wat klanten vinden van ADODak

Goede en snelle service. Komt afspraken na en denkt met je mee. Heel erg tevreden. Kan ik alleen maar van harte aanbevelen!

Pieter van den Heuvel

Vandaag nieuw dak laten leggen door ADODak deze is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer professioneel en top afgewerkt, een aanrader.

Stephanie Kroon

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Dakdekker Tilburg

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van daklekkage? Neem dan tijdig contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk een gratis dakinspectie kunnen uitvoeren. Wanneer aan de hand van de dakinspectie blijkt dat dakreparatie in Den Bosch nodig is, verhelpen wij het probleem op vakkundig wijze. Zodoende gaat uw dak nog jarenlang mee. Meer weten, of meteen onze deskundige hulp inschakelen van een dakdekker in Den Bosch? Neem dan contact, we helpen u graag verder.

Neem gerust een kijkje tussen de reeds afgeronde projecten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword