Heeft u te maken met daklekkage?

Er zijn allerlei omstandigheden die tot schade aan uw dak kunnen leiden. Dit kunnen extreme omstandigheden zijn, zoals een flinke storm of zware regenval. Ook kleine, in eerste instantie onschuldige situaties, zoals een dakgoot vol met herfstbladeren of een tennisbal voor de afvoer kunnen problematisch zijn. U komt er echter meestal pas achter op het moment dat u een lekkage waarneemt in uw huis.

Om deze problemen op te lossen, schakelt u ADODak in. Wij zijn gespecialiseerd op het repareren van daklekkage, of het onderhouden van het dak. Een lekkend dak kan namelijk voor grote problemen zorgen. Wij werken met platte daken, kunststof daken en EPDM daken. Ook hellende daken kunnen door ons gerepareerd worden.

Daklekkage laten repareren door ADODak

Hebt u problemen met uw dak? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren om verdere problemen te voorkomen. Neem direct contact op met ADODak via (+31) 6 81 78 82 52.

Waarom heeft een dak onderhoud nodig?

Door uw dak goed te onderhouden, kunt u de kans op een daklekkage behoorlijk inperken. Van platte daken is het bekend dat ze erg kwetsbaar zijn. U doet er dan ook goed aan om deze elke twee jaar te laten controleren. Bij een schuin dak blijft het water niet staan, maar zult u wel zelf de dakgoot moeten schoonmaken. Bovendien kunnen extreme weersomstandigheden ook schade aanbrengen aan schuine daken.

Is er storm geweest, dan kunt u voor de zekerheid een onderhoudsbedrijf bellen om het dak te laten controleren op schade en eventuele dakreparatie. U kunt een eventueel lek maar beter direct ontdekken, want als er eenmaal waterschade in huis is, kost het veel geld, tijd en energie om dit schoon te krijgen.

Dakschade laten repareren door ADODak

Heeft u last van dakschade? Dan zult u een lokale reparateur moeten bellen die gespecialiseerd is in dakbedekking. ADODak heeft een uitgebreid pakket aan diensten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en service aan het dak, maar ook voor het isoleren en inspecteren van daken.

Verder zorgen we voor dakbedekking van nieuwbouwwoningen en helpen we bij de dakbedekking bij verbouwingen. Voor reparatie van uw dakschade door ADODak belt u (+31) 6 81 78 82 52.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de oorzaken van daklekkage?

De belangrijkste oorzaken van daklekkage kunnen zijn: slechte dakbedekking, verstopte hemelwaterafvoer, beschadigde of ontbrekende dakpannen, scheuren in het dak en gebreken aan de dakgoten.

Hoe kan ik een daklekkage opsporen?

Een mogelijke manier om een daklekkage op te sporen is door het visueel inspecteren van het dakoppervlak op tekenen van schade of natte plekken. Ook kunnen lekdetectiemethoden zoals rook- of kleurstoftests worden gebruikt om de precieze locatie van de lekkage vast te stellen.

Moet ik direct actie ondernemen bij een daklekkage?

Ja, het is belangrijk om direct actie te ondernemen bij een daklekkage om verdere waterschade en mogelijke gevolgschade te voorkomen. Schakel indien nodig professionele hulp in.

Kan ik zelf een reparatie uitvoeren bij een daklekkage?

Het wordt aangeraden om bij een daklekkage professionele hulp in te schakelen. Zij hebben de kennis, ervaring en juiste materialen om de reparatie veilig en effectief uit te voeren.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.