info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Waalwijk

Goede dakdekker in Waalwijk en omstreken

Bent u op zoek naar een dakdekker in Waalwijk voor dakbedekking, dakonderhoud of reparatie? Dan zit u goed bij Adodak. Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Waalwijk. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken. Dit kan zowel met kunststof als bitumen zijn. Op hellende daken kunnen we singles aanbrengen.

Neem direct contact met ons op als uw dak in Waalwijk aan nieuwe dakbedekking toe is. U kunt via onze website zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie of hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen
 • Dakinspectie in Waalwijk
 • Dakinspectie in Waalwijk en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Professionele dakdekker in Waalwijk

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Waalwijk: gespecialiseerd in dakbedekking;
 • Dakdekker met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
 • Dakinspectie in Waalwijk en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

Essentie van dakbedekking in Waalwijk

Het dak is een onmisbaar onderdeel van uw woning. Het zorgt ervoor dat alle weersomstandigheden buiten blijven, en de warmte binnen. Het is daarom van groot belang dat u direct ons inschakelt als u problemen hebt met het dak van uw huis.

Het maakt voor ons niet uit of u over een plat dak of een hellend dak beschikt. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerde dakdekkers om uw dak te voorzien van nieuwe dakbedekking.

Diverse materialen voor op het dak

Daken kunnen voorzien worden van diverse materialen. Voor een plat dak kunt u bijvoorbeeld kiezen uit PVC of EPDM dakbedekking. PVC is de meest gekozen variant. Dit is namelijk 25 jaar lang onderhoudsvrij.

Op hellende daken zijn dakpannen een van de meest voorkomende dakbedekking. Echter kunt u hier ook kiezen voor PVC of EPDM. Wij kunnen uw hellende dak voorzien van PVC of EPDM.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen

“Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jaren mee kan”

Daklekkage in Waalwijk

Daklekkage kan door verschillende omstandigheden ontstaan. Als er bijvoorbeeld veel regen valt, een flinke storm overtrekt of het sneeuwt. Maar ook onschuldige dingen zoals een dakgoot vol bladeren, of een tennisbal in de regenpijp, kunnen voor dakschade leiden. Laat uw dak daarom elke twee jaar controleren door ons als dakdekker in Waalwijk. Dat scheelt u een hoop ellende.

Hebt u onverhoopt toch daklekkage gekregen? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen uw dak vakkundig repareren, zodat u geen last meer hebt van de lekkage. Lekkage kan namelijk voor veel schade in het huis zorgen.

Dakinspectie aanvragen
Dakdekker Waalwijk
Dak lekkage

Adodak als dakdekkersbedrijf in Waalwijk

Wij zijn al meer dan vijftien jaar werkzaam als dakdekkersbedrijf in Waalwijk. Wij werken volgens een eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken wij altijd concrete afspraken over het werk, de periode en de prijs. Zo zorgen wij dat u altijd weet waar u aan toe bent. Voordat wij aan het werk gaan bij uw huis, krijgt u het allerbeste advies.

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van dakbedekking. Daarnaast repareren wij ook daklekkages, voeren we dakonderhoud, dakinspectie, dakisolatie, dakrenovatie en dakreparatie uit. Uw dak wordt altijd perfect hersteld.

Neem direct contact op

Hebt u een dakdekker in Waalwijk nodig? Kies dan voor Adodak. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerde dakdekkers. U neemt zeer eenvoudig contact met ons op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar (+31) 6 81 78 82 52.

Uiteraard kunt u ook eerst contact opnemen indien u nog meer informatie wenst. Over onze werkwijze bijvoorbeeld, of de prijzen die we hanteren. U kunt dan het contactformulier invullen.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword