info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Vlijmen

Dakdekker in Vlijmen

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Vlijmen voor uw dakbedekking? Maak kennismet ADODak! Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Ammerzoden, in de omgeving van Vlijmen, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Ons team is jong en dynamisch en we zijn gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkages, het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en doen zelfs gratis dakinspecties.

Is uw dak toe aan vernieuwing of reparatie? Schakel een ervaren dakdekker in Vlijmen in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien u meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen door direct te bellen.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen
 • Dakinspectie in Rosmalen
 • Dakinspectie in Rosmalen en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Vakkundige dakdekker in Vlijmen

  • 10 jaar garantie
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Dakdekkers met ruim 15 jaar ervaring
  • Dakbedekking, dakreparatie en dakinspectie in Vlijmen en omgeving
  • Vrijblijvende offertes op maat
  • Altijd een uitstekende service
  • Gediplomeerd vakmanschap

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

Een dak boven uw huis

Een huis is geen huis zonder een dak. Met een dak boven uw huis houdt u weersomstandigheden zoals vorst, regen en wind buiten uw deur. Of beter gezegd: dak! Ook zorgt een dak ervoor dat een groot deel van de warmte in huis blijft. Het onderhouden van een dak is daarom van groot belang. U wilt namelijk dat de staat van uw dak geen problemen veroorzaakt. Een ervaren dakdekker vernieuwt, repareert of inspecteert uw dak met veel plezier.

Daken: plat of hellend

Er bestaan veel soorten daken. Voorbeelden van daken zijn platte en hellende daken. Wanneer u een plat dak heeft die u door ADODak wilt laten bedekken door een dakdekker in Vlijmen, heeft u de keuze uit kunststof of EPDM dakbedekking. Kunststof is 25 jaar lang onderhoudsvrij. Dit maakt kunststof een veelvoorkomend materiaal wanneer we het over daken hebben. Tevens is kunststof duurzaam en makkelijk te verwerken. Heeft u een complexe dakvorm? Met kunststof dakbedekking is dit geen enkel probleem. Ook in het geval van een hellend dak heeft u de keuze uit kunststof of EPDM.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

“Dakdekker in Rosmalen die snel uw plat dak repareert”

Daklekkage? ADODak voor al uw dakreparatie in Vlijmen

Kampt u met een daklekkage of vermoedt u dat u dakinspectie nodig hebt om de lekkage voor te zijn? Een lekkage is erg vervelend. Wanneer dit van toepassing is tijdens een periode waarin het veel regent, is de oplossing contact opnemen met een dakbedekkingsbedrijf met veel expertise. Laat uw dakreparatie in Vlijmen doen door ADODak.

Wij raden aan om een plat dak om de twee jaar te laten inspecteren door een professionele dakdekker in Vlijmen. Een daklekkage zit namelijk in een klein hoekje en kan veroorzaakt worden door een zware storm, sneeuwval of een flinke stortbui.

Dakinspectie aanvragen
ADODak renovatie bedrijfspand
Dakdekker in Rosmalen

Specialistische dakbedekkingsbedrijf

Onze dakdekkers weten dat geen dak hetzelfde is. Daarom zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de soorten dakconstructies, oud én nieuw. ADODak in de omgeving van Vlijmen staat al ruim 15 jaar bekend om de eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze. Wij zijn voorstanders van het maken van concrete afspraken die reëel zijn. Het is van groot belang dat we binnen de afgesproken periode en voor de overeengekomen prijs uw dakwerkzaamheden verrichten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Naast het bedekken, inspecteren en repareren van uw dak in Vlijmen, zijn we ook beschikbaar in andere steden. Wat dacht u van Tilburg, Rosmalen, Waalwijk, Ammerzoden of Vught? Waar u zich ook bevindt, wij kunnen u garanderen dat er een dakdekker voor u klaar staat.

Huur een dakdekker in Vlijmen in

Kies voor puur vakmanschap en huur een dakdekker van ADODak in. Onze ervaren en gecertificeerde dakdekkers helpen u aan een compleet nieuw dak van kunststof of EPDM. Vraag een offerte aan of bel direct voor meer informatie! U ontvangt altijd vrijblijvend de beste advies.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword