fbpx
info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Tilburg

Goede dakdekker in Tilburg en omstreken

Zoekt u een ervaren en vakkundige dakdekker in Tilburg die uw dakbedekking verzorgt? Maak dan kennis met ADODak: een dakdekkersbedrijf uit Ammerzoden, een dorp in de buurt van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken: zowel kunststof als bitumineuze daken. Ook brengen we singles dakpannen aan op hellende daken.

Is uw dak in Tilburg toe aan nieuwe dakbedekking? Schakel dan ons dakdekkersbedrijf nabij Tilburg in. Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan of neem eerst contact met ons op als u meer informatie wenst of vragen voor ons heeft.

Gratis dakinspectie aanvragen Bel direct
 • Gratis dakinspectie in Tilburg
 • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Erkende dakdekker in Tilburg

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Dakdekkersbedrijf in Tilburg: gespecialiseerd in dakbedekking
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken
 • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • Vrijblijvende offerte op maat
 • Uitstekende service
 • Gediplomeerd vakmanschap

Goede dakbedekking in Tilburg

Uw dak is een essentieel onderdeel van uw woning. Niet alleen houdt het regen, wind, bladeren en vorst buiten de deur, ook zorgt het ervoor dat een groot deel van de warmte in het huis blijft. Het is daarom van groot belang dat uw dak in Tilburg voorzien is van de juiste dakbedekking.

Of u nu over een plat dak of hellend dak beschikt, onze dakdekker plaatst op vakkundige wijze uw nieuwe dakbedekking in Tilburg.

Voor platte en hellende daken

Voor uw platte dak kunt u kiezen uit  kunststof of EPDM dakbedekking. Velen gaan voor kunststof, omdat het 25 jaar lang onderhoudsvrij is. Daarentegen is een kunststof dakbedekking duurzamer en gemakkelijker te verwerken. Daardoor is het geschikter voor complexe dakvormen.

Ook op hellende daken kunt u kiezen uit PVC of EPDM. Wij voeren ook dakreparaties in Tilburg uit.

Gratis dakinspectie aanvragen

“ADODak: een goedkope dakdekker in Tilburg en omgeving”

Wat te doen bij een daklekkage?

Daklekkage kan door allerlei omstandigheden voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan zware regenval, flinke storm en sneeuw. Maar op het oog onschuldige situaties als een dakgoot vol bladeren of een tennisbal voor de afvoer kunnen ook leiden tot dakschade. U kunt de kans op schade verkleinen door uw dak elke twee jaar te laten controleren door een dakdekker in Tilburg.

Als u toch te maken heeft met een daklekkage, kunt u contact opnemen met onze dakdekker in Tilburg. Wij repareren, onderhouden en inspecteren uw dak, zodat u geen last meer heeft van de lekkage.

Gratis dakinspectie aanvragen
Dakdekker in Tilburg
Dakrenovatie Tilburg

Ervaren dakbedekkingsbedrijf in Tilburg

Ons dakdekkersbedrijf nabij Tilburg werkt al vijftien jaar met een eerlijke, duidelijk en transparante werkwijze. Door middel van het maken van concrete afspraken over het te verrichten werk, de werkperiode en de prijs zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Voordat onze dakdekker aan de slag gaat in Tilburg, geeft hij u vrijblijvend het allerbeste advies. Ook zijn wij werkzaam als dakdekkersbedrijf in Waalwijk.

Naast het aanleggen van nieuwe dakbedekking en het repareren van een daklekkage, voeren wij ook dakonderhoud, dakisolatie, dakrenovatie en dakreparatie uit. Uw huidige dak herstellen onze dakdekkers tot in perfectie.

Dakdekker in Tilburg nodig?

Moet er een nieuwe dakbedekking gelegd worden op uw dak in Tilburg? Kies dan voor een ervaren en gecertificeerde dakdekker van ADODak. Wij vervaardigen compleet nieuwe daken. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 om een afspraak te maken.

Ontvangt u graag eerst meer informatie over onze werkwijze of over de prijzen die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op middels het eerst contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk met u in contact.

Vrijblijvende offerte aanvragen Bel direct

Enter your keyword