info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Rosmalen

Vakkundige dakdekker in Rosmalen

Op zoek naar een dakdekker in Rosmalen, omdat u een nieuw dak wilt laten aanleggen? De dakdekkers van ADODak voeren deze klus graag voor u uit. Als dakdekkersbedrijf te Rosmalen zijn wij met name gespecialiseerd in het aanleggen van platte kunststof daken. Daarnaast brengen we EPDM en PVC dakbedekking aan op zowel platte als hellende daken in Rosmalen. Tevens kunnen we op hellende daken singles bevestigen.

We zijn dé dakexpert in Rosmalen als het gaat om kunststof daken. U kunt ons inschakelen voor dakbedekking, dakinspectie, dakonderhoud en reparatie na een daklekkage. Neem direct telefonisch contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan via de website.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen
 • Dakinspectie in Rosmalen
 • Dakinspectie in Rosmalen en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Ervaren dakdekker in Rosmalen

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Rosmalen: gespecialiseerd in dakbedekking;
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
 • Dakinspectie in Rosmalen en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

Kunststof dakbedekking in Rosmalen

Onze specialisatie is kunststof dakbedekking. Kiezen voor een kunststof dak brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een dak van kunststof 25 jaar lang onderhoudsvrij. En kunststof dakbedekking is duurzamer en gemakkelijker te verwerken. Daarnaast is kunststof licht in gewicht en dus weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is het ook geschikter voor complexe dakvormen als een plat dak of lichthellend dak.

Wilt u uw oude dakbedekking in Rosmalen laten vervangen voor nieuwe dakbedekking? Als uw dakdekker in Rosmalen voorzien we uw dak van nieuwe dakbedekking.

EPDM of PVC dakbedekking

Voorbeelden van kunststof dakbedekking zijn EPDM en PVC. Van deze twee is PVC de meest gekozen variant. Deze vorm van dakbedekking gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Voor uw plat dak heeft u dus de keuze uit EPDM of PVC dakbedekking. Dit geldt ook voor hellende daken. Onze dakdekker in Rosmalen gaat graag uw hellend dak op om de EPDM of PVC dakbedekking te plaatsen.

Naast het aanleggen van kunststof dakbedekking op hellende daken kunnen we ook singles vastzetten. Beschikt u over een hellend dak in Rosmalen? Schakel dan onze dakdekkers in.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

“Dakdekker in Rosmalen die snel uw plat dak repareert”

Daklekkage? Bel ons voor dakreparatie in Rosmalen

Ontdekt u een daklekkage? Heel vervelend, maar er is geen man overboord. Onze dakdekker in Rosmalen komt zo snel mogelijk naar u toe en repareert de schade aan uw dak. Om lekkage en dakschade in de toekomst te voorkomen bieden we een  dakinspectie aan. We inspecteren dan kosteloos de staat van uw dak. Indien nodig verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden.

Het is aan te raden om uw plat dak om de twee jaar te laten controleren door een professionele dakdekker in Rosmalen. Zo verkleint u de kans op dakschade. Een daklekkage kan snel ontstaan, bijvoorbeeld na een zware regenbui, flinke storm of sneeuwval. Helemaal als u de dakgoot niet regelmatig schoonmaakt.

Dakinspectie aanvragen
Dakdekker in Rosmalen
Dakdekker Rosmalen

Dakdekkersbedrijf in Rosmalen

In de afgelopen vijftien jaar hebben we al vele daken voorzien van kunststof dakbedekking. We staan dan ook bekend als een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Rosmalen dat zijn afspraken nakomt en goed werk aflevert. Onze werkwijze is eerlijk, transparant en duidelijk. Dit houdt in dat wij voorafgaand aan de werkzaamheden altijd goede afspraken maken over het werk, de periode en de kosten. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Naast Rosmalen zijn we als dakdekker ook werkzaam in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk.

Dakdekker in Rosmalen inhuren

Ga ook voor gediplomeerd vakmanschap en goede service. Kies voor dakdekkersbedrijf ADODak uit Rosmalen. Onze ervaren en gecertificeerde dakdekkers maken compleet nieuwe kunststof daken. Schakel onze dakdekker te Rosmalen in en ontvang vrijblijvend het allerbeste advies.

Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 om een afspraak te maken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword