Dakdekker in Waalwijk

Goede dakdekker in Waalwijk en omstreken

Bent u op zoek naar een dakdekker in Waalwijk voor dakbedekking, dakonderhoud of reparatie? Dan zit u goed bij Adodak. Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit de omgeving van Waalwijk. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van platte daken. Dit kan zowel met kunststof als bitumen zijn. Op hellende daken kunnen we singles aanbrengen.

Neem direct contact met ons op als uw dak in Waalwijk aan nieuwe dakbedekking toe is. U kunt via onze website zeer eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Wilt u eerst nog meer informatie of hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Essentie van dakbedekking in Waalwijk

Het dak is een onmisbaar onderdeel van uw woning. Het zorgt ervoor dat alle weersomstandigheden buiten blijven, en de warmte binnen. Het is daarom van groot belang dat u direct ons inschakelt als u problemen hebt met het dak van uw huis.

Het maakt voor ons niet uit of u over een plat dak of een hellend dak beschikt. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerde dakdekkers om uw dak te voorzien van nieuwe dakbedekking.

Diverse materialen voor op het dak

Daken kunnen voorzien worden van diverse materialen. Voor een plat dak kunt u bijvoorbeeld kiezen uit PVC of EPDM dakbedekking. PVC is de meest gekozen variant. Dit is namelijk 25 jaar lang onderhoudsvrij.

Op hellende daken zijn dakpannen een van de meest voorkomende dakbedekking. Echter kunt u hier ook kiezen voor PVC of EPDM. Wij kunnen uw hellende dak voorzien van PVC of EPDM.

Daklekkage in Waalwijk

Daklekkage kan door verschillende omstandigheden ontstaan. Als er bijvoorbeeld veel regen valt, een flinke storm overtrekt of het sneeuwt. Maar ook onschuldige dingen zoals een dakgoot vol bladeren, of een tennisbal in de regenpijp, kunnen voor dakschade leiden. Laat uw dak daarom elke twee jaar controleren door ons als dakdekker in Waalwijk. Dat scheelt u een hoop ellende.

Hebt u onverhoopt toch daklekkage gekregen? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen uw dak vakkundig repareren, zodat u geen last meer hebt van de lekkage. Lekkage kan namelijk voor veel schade in het huis zorgen.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Adodak als dakdekkersbedrijf in Waalwijk

Wij zijn al meer dan vijftien jaar werkzaam als dakdekkersbedrijf in Waalwijk. Wij werken volgens een eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze. Voorafgaand aan de werkzaamheden maken wij altijd concrete afspraken over het werk, de periode en de prijs. Zo zorgen wij dat u altijd weet waar u aan toe bent. Voordat wij aan het werk gaan bij uw huis, krijgt u het allerbeste advies.

U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van dakbedekking. Daarnaast repareren wij ook daklekkages, voeren we dakonderhoud, dakinspectie, dakisolatie, dakrenovatie en dakreparatie uit. Uw dak wordt altijd perfect hersteld.

Neem direct contact op

Hebt u een dakdekker in Waalwijk nodig? Kies dan voor Adodak. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerde dakdekkers. U neemt zeer eenvoudig contact met ons op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar (+31) 6 81 78 82 52.

Uiteraard kunt u ook eerst contact opnemen indien u nog meer informatie wenst. Over onze werkwijze bijvoorbeeld, of de prijzen die we hanteren. U kunt dan het contactformulier invullen.

Veelgestelde vragen:

Wat doet een dakdekker in Waalwijk?

Een dakdekker in Waalwijk voert diverse werkzaamheden uit aan daken, zoals reparaties, renovatie en vervanging van dakbedekking.

Welke soorten dakbedekking kan een dakdekker in Waalwijk plaatsen?

Een dakdekker in Waalwijk plaatst onder andere bitumen, EPDM-rubber, PVC en groendaken als dakbedekking.

Hoe kan ik een afspraak maken met een dakdekker in Waalwijk?

Je kunt telefonisch contact opnemen met de dakdekker in Waalwijk om een afspraak te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Kan de dakdekker ook helpen bij lekkages aan het dak?

Ja, de dakdekker in Waalwijk kan ook helpen bij lekkages aan het dak. Zij zullen het probleem lokaliseren en indien mogelijk direct verhelpen.