info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Vught

Professionele dakdekker in Vught en omstreken

Zoekt u een dakdekker in Vught die ervoor kan zorgen dat uw dak wordt voorzien van een nieuwe kunststof dakbedekking? Bij dakdekkersbedrijf ADODak nabij Vught werken uitsluitend gediplomeerde vakmensen die jarenlange ervaring hebben als dakdekker. Hierdoor kunt u ons beschouwen als betrouwbaar dakdekkersbedrijf. We voeren ook dakonderhoud, dakherstel, renovatie, dakisolatie en een dakinspectie graag voor u uit. Ons specialisme is het aanleggen van platte daken van kunststof: EPDM of PVC dakbedekking. We kunnen uw dak ook onderhouden of herstellen na een lekkage. Niet alleen verzorgen we kunststof dakbedekking, maar ook bitumen dakbedekking voor platte daken. Voor hellende daken gebruiken we singles dakpannen. 

Wilt u meer informatie over dakbedekking in Vught? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een mail te sturen. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de staat van uw dak, vraag dan een dakinspectie aan via onderstaande button.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen
 • Dakinspectie in Den Bosch
 • Dakinspectie in Den Bosch en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Dakinspectie

Als dakdekker in Vught maken we graag duidelijke afspraken met onze klanten. Alleen dan bent u goed op de hoogte van wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en onze kosten. Ons dakdekkersbedrijf nabij Vught voert zelfs een dakinspectie uit bij u. Het is verstandig om die één keer in de twee jaar te laten doen. U voorkomt daarmee op tijd problemen aan uw dak. We adviseren u graag. 

Kiezen voor ADODak als dakdekkersbedrijf in Vught

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Den Bosch: gespecialiseerd in kunststof dakbedekking;
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
 • Dakinspectie in Vught en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Vrijblijvend advies

wij zijn werkzaam als dakdekker in Den Bosch en daarom niet alleen voor dakreparatie in Den Bosch in te schakelen, maar ook als dakdekkersbedrijf in Vught. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een nieuw dak nodig heeft, of alleen vrijblijvend advies zoekt. De afgelopen 15 jaar hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen met diverse herstelwerkzaamheden of het aanleggen van dakbedekking.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

“Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jaren mee kan”

Waarom kunststof dakbedekking?

Bij ADODak werken we met kunststof dakbedekkingen, een dat is niet zomaar. Bij platte daken zijn wij ervan overtuigd dat kunststof toekomstbestendig is. U maakt namelijk een duurzame keuze, omdat de meeste daken volledig te recyclen zijn. Kunststof is ook niet zwaar en zorgt daarvoor voor een lage belasting van uw dak. Tenslotte is kunststof 25 jaar onderhoudsvrij en eenvoudiger te verwerken dan andere materialen. 

PVC is de meeste gekozen kunststof dakbedekking. PVC gaat namelijk lang mee en heeft niet veel onderhoud nodig. Niet alleen daken, maar ook vijvers en zwembaden bedekken wij op een professionele manier. Bekijk onze projecten en krijg een beeld van onze werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Dakdekker Waalwijk
Dak lekkage

Inspectie en onderhoud

Het is belangrijk dat uw dak goed wordt onderhouden. Uw dak beschermt uw huis namelijk tegen kou, warmte en natuurlijk neerslag. Onder onderhoud verstaan we het schoonhouden van de dakgoot en het controleren van uw dak. Tijdens een dakreparatie door ADODak wordt uw dak nagekeken en worden eventueel onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Uw dakbedekking in Vught wordt altijd uitvoerig door ons gecontroleerd. 

Soms zijn er gevallen waarin u direct een dakdekker in Vught nodig heeft, zoals bij lekkage. Voor een dakreparatie zijn we snel ter plaatse. ADODak is specialist in het repareren van daken. Wacht niet te lang met het repareren van uw dak bij lekkage, want de schade kan snel toenemen. Ook bij vochtplekken op een plafond of muur is het verstandig om een dakdekkersbedrijf in Vught te bellen.

Dakdekker in Vught: neem contact op

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf in Vught om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We voorzien u altijd van eerlijk en professioneel advies. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen Dakinspectie aanvragen

Enter your keyword