Professionele dakdekker in Vught en omstreken

Zoekt u een dakdekker in Vught die ervoor kan zorgen dat uw dak wordt voorzien van een nieuwe kunststof dakbedekking? Bij dakdekkersbedrijf ADODak nabij Vught werken uitsluitend gediplomeerde vakmensen die jarenlange ervaring hebben als dakdekker. Hierdoor kunt u ons beschouwen als betrouwbaar dakdekkersbedrijf. We voeren ook dakonderhoud, dakherstel, renovatie, dakisolatie en een dakinspectie graag voor u uit. Ons specialisme is het aanleggen van platte daken van kunststof: EPDM of PVC dakbedekking. We kunnen uw dak ook onderhouden of herstellen na een lekkage. Niet alleen verzorgen we kunststof dakbedekking, maar ook bitumen dakbedekking voor platte daken. Voor hellende daken gebruiken we singles dakpannen.

Wilt u meer informatie over dakbedekking in Vught? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een mail te sturen. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de staat van uw dak, vraag dan een dakinspectie aan.

Dakinspectie

Als dakdekker in Vught maken we graag duidelijke afspraken met onze klanten. Alleen dan bent u goed op de hoogte van wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en onze kosten. Ons dakdekkersbedrijf nabij Vught voert zelfs een dakinspectie uit bij u. Het is verstandig om die één keer in de twee jaar te laten doen. U voorkomt daarmee op tijd problemen aan uw dak. We adviseren u graag.

Vrijblijvend advies

wij zijn werkzaam als dakdekker in Den Bosch en daarom niet alleen voor dakreparatie in Den Bosch in te schakelen, maar ook als dakdekkersbedrijf in Vught. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een nieuw dak nodig heeft, of alleen vrijblijvend advies zoekt. De afgelopen 15 jaar hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen met diverse herstelwerkzaamheden of het aanleggen van dakbedekking.

Waarom kunststof dakbedekking?

Bij ADODak werken we met kunststof dakbedekkingen, een dat is niet zomaar. Bij platte daken zijn wij ervan overtuigd dat kunststof toekomstbestendig is. U maakt namelijk een duurzame keuze, omdat de meeste daken volledig te recyclen zijn. Kunststof is ook niet zwaar en zorgt daarvoor voor een lage belasting van uw dak. Tenslotte is kunststof 25 jaar onderhoudsvrij en eenvoudiger te verwerken dan andere materialen.

PVC is de meeste gekozen kunststof dakbedekking. PVC gaat namelijk lang mee en heeft niet veel onderhoud nodig. Niet alleen daken, maar ook vijvers en zwembaden bedekken wij op een professionele manier. Bekijk onze projecten en krijg een beeld van onze werkzaamheden.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Inspectie en onderhoud

Het is belangrijk dat uw dak goed wordt onderhouden. Uw dak beschermt uw huis namelijk tegen kou, warmte en natuurlijk neerslag. Onder onderhoud verstaan we het schoonhouden van de dakgoot en het controleren van uw dak. Tijdens een dakreparatie door ADODak wordt uw dak nagekeken en worden eventueel onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Uw dakbedekking in Vught wordt altijd uitvoerig door ons gecontroleerd.

Soms zijn er gevallen waarin u direct een dakdekker in Vught nodig heeft, zoals bij lekkage. Voor een dakreparatie zijn we snel ter plaatse. ADODak is specialist in het repareren van daken. Wacht niet te lang met het repareren van uw dak bij lekkage, want de schade kan snel toenemen. Ook bij vochtplekken op een plafond of muur is het verstandig om een dakdekkersbedrijf in Vught te bellen.

Dakdekker in Vught: neem contact op

Neem contact op met ons dakdekkersbedrijf in Vught om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We voorzien u altijd van eerlijk en professioneel advies. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Wat doet een dakdekker in Vught?

Een dakdekker in Vught houdt zich bezig met het onderhouden, repareren en vervangen van daken.

Is het mogelijk om mijn dak zelf te repareren?

Het wordt sterk aanbevolen om een professionele dakdekker in Vught, zoals Adodak, in te schakelen voor het repareren van daken, omdat dit specialistisch werk is.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een nieuw dak?

De kosten variëren op basis van projectomvang en materiaalkeuze. Voor een nauwkeurige schatting, neem contact op met een dakdekker in Vught voor een persoonlijke offerte, rekening houdend met projectdetails zoals daktype en eventuele extra voorzieningen.

Kan ik een vrijblijvende offerte krijgen voor mijn dakproject in Vught?

Ja, bij Adodak kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor uw dakproject in Vught.