Dakdekker in Vlijmen

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in Vlijmen voor uw dakbedekking? Maak kennismet ADODak! Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Ammerzoden, in de omgeving van Vlijmen, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Ons team is jong en dynamisch en we zijn gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkages, het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en doen zelfs dakinspecties.

Is uw dak toe aan vernieuwing of reparatie? Schakel een ervaren dakdekker in Vlijmen in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien u meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen door direct te bellen.

Een dak boven uw huis

Een huis is geen huis zonder een dak. Met een dak boven uw huis houdt u weersomstandigheden zoals vorst, regen en wind buiten uw deur. Of beter gezegd: dak! Ook zorgt een dak ervoor dat een groot deel van de warmte in huis blijft. Het onderhouden van een dak is daarom van groot belang. U wilt namelijk dat de staat van uw dak geen problemen veroorzaakt. Een ervaren dakdekker vernieuwt, repareert of inspecteert uw dak met veel plezier.

Daken: plat of hellend

Er bestaan veel soorten daken. Voorbeelden van daken zijn platte en hellende daken. Wanneer u een plat dak heeft die u door ADODak wilt laten bedekken door een dakdekker in Vlijmen, heeft u de keuze uit kunststof of EPDM dakbedekking. Kunststof is 25 jaar lang onderhoudsvrij. Dit maakt kunststof een veelvoorkomend materiaal wanneer we het over daken hebben. Tevens is kunststof duurzaam en makkelijk te verwerken. Heeft u een complexe dakvorm? Met kunststof dakbedekking is dit geen enkel probleem. Ook in het geval van een hellend dak heeft u de keuze uit kunststof of EPDM.

Daklekkage? ADODak voor al uw dakreparatie in Vlijmen

Kampt u met een daklekkage of vermoedt u dat u dakinspectie nodig hebt om de lekkage voor te zijn? Een lekkage is erg vervelend. Wanneer dit van toepassing is tijdens een periode waarin het veel regent, is de oplossing contact opnemen met een dakbedekkingsbedrijf met veel expertise. Laat uw dakreparatie in Vlijmen doen door ADODak.

Wij raden aan om een plat dak om de twee jaar te laten inspecteren door een professionele dakdekker in Vlijmen. Een daklekkage zit namelijk in een klein hoekje en kan veroorzaakt worden door een zware storm, sneeuwval of een flinke stortbui.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Specialistische dakbedekkingsbedrijf

Onze dakdekkers weten dat geen dak hetzelfde is. Daarom zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de soorten dakconstructies, oud én nieuw. ADODak in de omgeving van Vlijmen staat al ruim 15 jaar bekend om de eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze. Wij zijn voorstanders van het maken van concrete afspraken die reëel zijn. Het is van groot belang dat we binnen de afgesproken periode en voor de overeengekomen prijs uw dakwerkzaamheden verrichten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Naast het bedekken, inspecteren en repareren van uw dak in Vlijmen, zijn we ook beschikbaar in andere steden. Wat dacht u van Tilburg, Rosmalen, Waalwijk, Ammerzoden of Vught? Waar u zich ook bevindt, wij kunnen u garanderen dat er een dakdekker voor u klaar staat.

Huur een dakdekker in Vlijmen in

Kies voor puur vakmanschap en huur een dakdekker van ADODak in. Onze ervaren en gecertificeerde dakdekkers helpen u aan een compleet nieuw dak van kunststof of EPDM. Vraag een offerte aan of bel direct voor meer informatie! U ontvangt altijd vrijblijvend de beste advies.