Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker in Vlijmen voor uw dakbedekking? Maak dan kennis met ADODak! Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Den Bosch, in de omgeving van Vlijmen, Tilburg en Ammerzoden. Ons jonge en dynamische team is gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkages, het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en het doen van dakinspecties.

Is uw dak toe aan vernieuwing of reparatie? Schakel dan een dakdekker in Vlijmen in en vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien u meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen door direct te bellen.

Waarom een dakdekker in Vlijmen inschakelen?

Een huis is geen huis zonder een dak. Met een dak boven uw huis houdt u weersomstandigheden zoals vorst, regen en wind buiten uw deur. Of beter gezegd: dak! Ook zorgt een dak ervoor dat een groot deel van de warmte in huis blijft. Het onderhouden van een dak is daarom van groot belang. U wilt namelijk dat de staat van uw dak geen problemen veroorzaakt. Echter zit een daklekkage in een klein hoekje en is het daarom nodig om een vakman als een dakdekker in te schakelen.

Hoe ontstaat een daklekkage?

Daklekkages kunnen door zware stormschade, hevige sneeuwval of een flinke stortbui worden veroorzaakt. Maar ook een verouderd dak kan na verloop van tijd slijten, barsten of loslaten. Heeft regenwater zich opgehoopt op het dak door een slechte afwatering? Dit vergroot tevens de kans op lekkages. Een dakdekker vernieuwt, repareert of inspecteert uw dak met veel expertise en plezier. Dus wilt u ons inschakelen voor dakvernieuwing of dakinspectie in Vlijmen? Dat is geen probleem.

Platte en hellende daken

Er bestaan veel soorten daken. Enkele voorbeelden hiervan zijn platte en hellende daken. Bij een plat dak kunt u kiezen voor PVC kunststof of EPDM dakbedekking. Het grote voordeel van kunststof is dat dit 25 jaar lang onderhoudsvrij is, wat het een veelvoorkomend materiaal maakt wanneer we het over daken hebben. Andere voordelen zijn dat het zeer duurzaam is en makkelijk te verwerken is. Het is dus een zeer geschikte dakbedekking.

Maar ook bij hellende daken kunt u kiezen voor PVC kunststof of EPDM dakbedekking. EPDM (Resitrix) staat bekend om zijn robuustheid en flexibiliteit op dit soort daken. Gaat het om een meer complexe dakvorm? Dan is kunststof dakbedekking de juiste oplossing, omdat dit materiaal over uitzonderlijke aanpasbaarheid beschikt. Het is gemakkelijk te snijden en vormen, zodat het aan specifieke dakcontouren voldoet.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Specialistisch dakbedekkingsbedrijf

Dakdekkers weten dat geen enkel dak hetzelfde is. Daarom zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de soorten dakconstructies. Al ruim 15 jaar staan we bekend om onze eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze. Als voorstanders in het maken van concrete afspraken die reëel zijn, vinden wij het van groot belang dat we binnen de afgesproken periode en voor de overeengekomen prijs uw dakwerkzaamheden verrichten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Naast het bedekken, inspecteren en repareren van uw dak, komt onze dakdekker naast Vlijmen ook graag bij u langs in omliggende steden. Wat dacht u van Tilburg, Rosmalen, Waalwijk, of Vught? Waar u zich ook bevindt, wij kunnen u garanderen dat er een dakdekker voor u klaar staat. U ontvangt hierbij altijd vrijblijvend het beste advies.

Neem contact op met ADODak

Een dakdekker in Vlijmen inschakelen van het meest betrouwbare dakdekkersbedrijf, dat gespecialiseerd is in kunststof en EPDM dakbedekking? Kies voor de pure vakmanschap van ADODak door een dakinspectie aan te vragen of contact op te nemen voor onze andere diensten. Onze gecertificeerde dakdekkers komen graag bij uw langs voor dakvernieuwing of dakinspectie in Vlijmen en omgeving.