Vakkundige dakdekker in Tilburg en omstreken

Zoekt u een ervaren en vakkundige dakdekker in Tilburg die uw dakbedekking verzorgt? Maak dan kennis met ADODak: een dakdekkersbedrijf uit Ammerzoden, een dorp in de buurt van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte daken van zowel kunststof als bitumineuze daken. Ook brengen we shingles dakpannen aan op hellende daken.

Is uw dak in Tilburg toe aan nieuwe dakbedekking? Schakel dan ons dakdekkersbedrijf nabij Tilburg in, dan komt een dakdekker van ADODak bij u langs. Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan of neem eerst contact met ons op als u meer informatie wenst of vragen voor ons heeft.

Welke dakbedekking voor platte en hellende daken?

Voor platte daken wordt er gekozen voor kunststof of EPDM dakbedekking. Velen gaan voor kunststof, omdat het 25 jaar lang onderhoudsvrij is. Bovendien is een kunststof dakbedekking duurzamer en gemakkelijker te verwerken. Daardoor is het meer geschikt voor complexe dakvormen. Maar ook op hellende daken kunt u kiezen uit PVC of EPDM. De reden dat deze materialen worden gekozen is vanwege hun flexibiliteit en weerbestendigheid. Ze bieden betrouwbare bescherming en zijn een duurzame oplossing.

Het belang van dakbedekking

Hoe zit het met uw dakbedekking in Tilburg? Het dak is een essentieel onderdeel van een woning. Niet alleen houdt het regen, wind, bladeren en vorst buiten de deur, ook zorgt het ervoor dat een groot deel van de warmte in huis blijft. Dit heeft veel invloed op de energie-efficiëntie van een woning. Het is daarom van groot belang dat een dak voorzien is van de juiste dakbedekking. Of u nu over een plat dak of hellend dak beschikt, een dakdekker plaatst op vakkundige wijze nieuwe dakbedekking in Tilburg.

Wat te doen bij een daklekkage?

Een daklekkage kan door allerlei omstandigheden ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan zware regenval, flinke storm en sneeuw. Maar op het oog onschuldige situaties als een dakgoot vol bladeren of een tennisbal voor de afvoer kunnen ook leiden tot dakschade. U kunt de kans op schade verkleinen door het dak elke twee jaar te laten controleren door een dakdekker in Tilburg. Als u toch te maken heeft met een daklekkage, kunt u contact met ons opnemen. Wij sturen een dakdekker die het dak repareert, onderhoudt en inspecteert, zodat u geen last meer heeft van de lekkage.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Ervaren dakbedekkingsbedrijf in Tilburg

Ons dakdekkersbedrijf nabij Tilburg werkt al vijftien jaar met een eerlijke, duidelijk en transparante werkwijze. Door middel van het maken van concrete afspraken over het te verrichten werk, de werkperiode en de prijs zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Voordat onze dakdekker aan de slag gaat in Tilburg, geeft hij u vrijblijvend het allerbeste advies. Ook zijn wij werkzaam als dakdekkersbedrijf in Den Bosch en Waalwijk.

Naast het aanleggen van nieuwe dakbedekking en het repareren van een daklekkage in Tilburg, kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten:

  • Dakonderhoud
  • Dakisolatie
  • Dakinspectie
  • Dakrenovatie
  • Dakreparatie

Dakdekker in Tilburg nodig?

Moet er een nieuwe dakbedekking gelegd worden op uw dak in Tilburg? Kies dan voor een ervaren en gecertificeerde dakdekker van ADODak. Wij vervaardigen compleet nieuwe daken. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan, stuur een e-mail of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 om een afspraak te maken. Ontvangt u graag eerst meer informatie over onze werkwijze of over de prijzen die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op middels het eerst contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk met u in contact.

Veelgestelde vragen

Wat kost een dakdekker gemiddeld?

De gemiddelde kosten van een dakdekker variëren, maar kunnen rond de €40 tot €60 per uur liggen. De totale prijs hangt af van factoren zoals het type dak, de omvang van het project en de regio waarin u woont. Vraag voor een nauwkeurige schatting een offerte op maat aan.

Welke materialen zijn het meest geschikt voor dakbedekking in Tilburg?

Dakpannen van zowel van klei als beton zijn vanwege hun duurzaamheid en geschiktheid voor verschillende weersomstandigheden. Maar ook bitumen dakbedekking wordt dankzij de lange levensduur en goede waterdichtheid veel gebruikt. EPDM rubber is vanwege de flexibiliteit en weerbestendigheid een veelgebruikt materiaal.

Hoe vind ik een betrouwbare dakdekker in Tilburg?

Om een betrouwbare dakdekker in Tilburg te vinden, kunt u de aantal stappen volgen. Zo kunt u familie en vrienden om aanbevelingen vragen, of online op zoek gaan naar een dakdekker met goede recensies. Ook kunt u controleren of de dakdekker gecertificeerd is en over de benodigde verzekeringen beschikt. Of vraag om referenties van eerdere klanten.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor dakreparatie in Tilburg?

De gemiddelde kosten voor dakreparatie in Tilburg variëren afhankelijk van de aard en omvang van het probleem. Over het algemeen liggen de kosten voor dakreparatie tussen de €250 en €1500, maar deze kosten kunnen in het geval van ingewikkelde reparaties hoger liggen. Vraag voor een duidelijke indicatie gerust een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.