Dakdekker in Rosmalen

Vakkundige dakdekker in Rosmalen

Op zoek naar een dakdekker in Rosmalen, omdat u een nieuw dak wilt laten aanleggen? De dakdekkers van ADODak voeren deze klus graag voor u uit. Als dakdekkersbedrijf te Rosmalen zijn wij met name gespecialiseerd in het aanleggen van platte kunststof daken. Daarnaast brengen we EPDM en PVC dakbedekking aan op zowel platte als hellende daken in Rosmalen. Tevens kunnen we op hellende daken singles bevestigen.

We zijn dé dakexpert in Rosmalen als het gaat om kunststof daken. U kunt ons inschakelen voor dakbedekking, dakinspectie, dakonderhoud en reparatie na een daklekkage. Neem direct telefonisch contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan via de website.

 

Kunststof dakbedekking in Rosmalen

Onze specialisatie is kunststof dakbedekking. Kiezen voor een kunststof dak brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een dak van kunststof 25 jaar lang onderhoudsvrij. En kunststof dakbedekking is duurzamer en gemakkelijker te verwerken. Daarnaast is kunststof licht in gewicht en dus weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is het ook geschikter voor complexe dakvormen als een plat dak of lichthellend dak.

Wilt u uw oude dakbedekking in Rosmalen laten vervangen voor nieuwe dakbedekking? Als uw dakdekker in Rosmalen voorzien we uw dak van nieuwe dakbedekking.

EPDM of PVC dakbedekking

Voorbeelden van kunststof dakbedekking zijn EPDM en PVC. Van deze twee is PVC de meest gekozen variant. Deze vorm van dakbedekking gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Voor uw plat dak heeft u dus de keuze uit EPDM of PVC dakbedekking. Dit geldt ook voor hellende daken. Onze dakdekker in Rosmalen gaat graag uw hellend dak op om de EPDM of PVC dakbedekking te plaatsen.

Naast het aanleggen van kunststof dakbedekking op hellende daken kunnen we ook singles vastzetten. Beschikt u over een hellend dak in Rosmalen? Schakel dan onze dakdekkers in.

Daklekkage? Bel ons voor dakreparatie in Rosmalen

Ontdekt u een daklekkage? Heel vervelend, maar er is geen man overboord. Onze dakdekker in Rosmalen komt zo snel mogelijk naar u toe en repareert de schade aan uw dak. Om lekkage en dakschade in de toekomst te voorkomen bieden we een dakinspectie aan. We inspecteren dan kosteloos de staat van uw dak. Indien nodig verrichten we ook onderhoudswerkzaamheden.

Het is aan te raden om uw plat dak om de twee jaar te laten controleren door een professionele dakdekker in Rosmalen. Zo verkleint u de kans op dakschade. Een daklekkage kan snel ontstaan, bijvoorbeeld na een zware regenbui, flinke storm of sneeuwval. Helemaal als u de dakgoot niet regelmatig schoonmaakt.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Dakdekkersbedrijf in Rosmalen

In de afgelopen vijftien jaar hebben we al vele daken voorzien van kunststof dakbedekking. We staan dan ook bekend als een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Rosmalen dat zijn afspraken nakomt en goed werk aflevert. Onze werkwijze is eerlijk, transparant en duidelijk. Dit houdt in dat wij voorafgaand aan de werkzaamheden altijd goede afspraken maken over het werk, de periode en de kosten. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Naast Rosmalen zijn we als dakdekker ook werkzaam in Den Bosch, Tilburg en Waalwijk.

Dakdekker in Rosmalen inhuren

Ga ook voor gediplomeerd vakmanschap en goede service. Kies voor dakdekkersbedrijf ADODak uit Rosmalen. Onze ervaren en gecertificeerde dakdekkers maken compleet nieuwe kunststof daken. Schakel onze dakdekker te Rosmalen in en ontvang vrijblijvend het allerbeste advies.

Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan of bel naar (+31) 6 81 78 82 52 om een afspraak te maken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.