Dakdekker in Oss

Dakdekker in Oss nodig, bijvoorbeeld voor een dakreparatie of voor het vervangen van (een deel van) de dakbedekking? Wij zijn een dakdekkersbedrijf in Oss dat gespecialiseerd is in het aanleggen van kunststof daken, maar ook werkzaamheden verricht aan hellende daken. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en zijn breed inzetbaar, onder andere voor het monteren van singles op hellende dagen en dakonderhoud. Vraag meteen een dakinspectie, of offerte aan. Of neem contact op voor meer informatie, we denken graag met u mee.

Kunststof dakbedekking Oss

Wij werken alleen met kunststof dakbedekking in Oss, en dat is niet zonder reden. Waarom? We zijn ervan overtuigd dat kunststof de toekomst is voor platte daken. Als u kiest voor kunststof, kiest u voor duurzaamheid omdat de meeste van deze daken volledig te recyclen zijn. Bovendien is kunststof licht, wat zorgt voor een lage belasting van uw dak. Daarnaast biedt kunststof 25 jaar onderhoudsvrij plezier en is het eenvoudiger te verwerken dan andere materialen. PVC is de meest gekozen kunststof dakbedekking omdat het lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Tijdig onderhoud

Het onderhoud van uw dak is essentieel voor de bescherming van uw huis tegen diverse weersomstandigheden. Dit omvat het schoonhouden van dakgoten en periodieke inspecties. Tijdens een reparatie voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden uit en controleren we de dakbedekking grondig. In geval van lekkage of vochtplekken, kunt u direct een beroep op ons doen. We zijn snel ter plaatse voor een reparatie. Het is raadzaam om bij lekkage niet te wachten met het inschakelen van onze diensten, gezien schade snel kan escaleren.

Werkzaam in Oss en omgeving

Als professionals in dakwerken, zijn we actief in diverse regio’s in Nederland. We zijn aanwezig in steden als Den Bosch, waar we diensten in dakreparatie verlenen, en in Tilburg en Rosmalen, waar onze dakdekkersdiensten worden aangeboden. We bieden onze expertise ook aan in Waalwijk en Vught. Onze diensten variëren van dakreparatie tot volledige installatie, uitgevoerd door een team van ervaren en gediplomeerde dakdekkers.

PVC is de meeste gekozen kunststof dakbedekking. PVC gaat namelijk lang mee en heeft niet veel onderhoud nodig. Niet alleen daken, maar ook vijvers en zwembaden bedekken wij op een professionele manier. Bekijk onze projecten en krijg een beeld van onze werkzaamheden.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Vrijblijvende dakinspectie

Het laten uitvoeren van een dakinspectie door een dakdekker is van groot belang. Waarom? Voorkomen van mankementen aan het dak is beter dan genezen. Door eens per jaar een dakinspectie te laten uitvoeren door een dakdekker in Oss, kunt u een onvoorziene grote kostenpost voor zijn. Tijdens een dakinspectie besteedt de dakdekker aandacht aan de draagconstructie van het dak, controleren we de wind- en weersbestendigheid van het dak en controleren we het dakleer en de overige dakbedekking. Maak gerust een afspraak voor een dakinspectie en voorkom ergere schade aan het dak.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Heeft u een ervaren dakdekker in Oss nodig voor het realiseren van een reparatie, het vervangen van de dakbedekking of een van de andere diensten van een dakdekker? Het is zelfs mogelijk om een zwembad of vijver professioneel te laten bedekken. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door direct te bellen naar +31 6 81 78 82 52. We helpen u graag verder.