Vakkundige dakdekker in Hedel

Zoekt u een goede en vakkundige dakdekker in Hedel voor uw dakbedekking? Bij ADODak werken ervaren mensen die u kunnen helpen met uw dak. Wij zijn een dakdekkersbedrijf uit Ammerzoden, maar actief in veel plekken in Nederland. Ons specialisme ligt bij het aanleggen van platte daken met kunststof of bitumen. Maar dat niet alleen: we brengen ook singles dakpannen aan op hellende daken.

Schakel ADODak in voor uw nieuwe dakbedekking in Hedel. Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

Ook bij daklekkage in Hedel

Last van daklekkage in Hedel? Als u een daklekkage in uw huis hebt opgemerkt, is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Als het niet wordt aangepakt, kunnen daklekken niet alleen grote schade veroorzaken aan de dakbedekking in Hedel, maar vaak ook doorsijpelen naar plafonds en muren, wat leidt tot waterschade in huis. Als dakproblemen in een vroeg stadium worden aangepakt, kunnen kleine dakreparaties voldoende zijn, terwijl vervanging van het dak noodzakelijk wordt als het probleem niet wordt opgelost.

Huiseigenaren moeten meteen actie ondernemen en contact opnemen met een dakdekker die het probleem kan diagnosticeren en de nodige stappen voor reparatie kan aanbevelen. Als u snel actie onderneemt, blijft het dak van uw huis in optimale conditie en voorkomt u dure schade in de toekomst.

Wat doen wij als dakdekkersbedrijf

Een dakdekker is een gespecialiseerde vakman die met kwalitatieve dakbedekkingsmaterialen werkt om daken te onderhouden en te repareren. We beoordelen dakschade, installeren dakbedekkingsmaterialen zoals dakpannen en daksingles, maken daken waterdicht, stellen een diagnose van dakproblemen en repareren of vervangen bestaande dakconstructies. U kunt bij ons kiezen uit kunststof of EDPM dakbedekking. De meeste klanten kiezen voor kunststof doordat het zo’n 25 jaar onderhoudsvrij is. Ook is het duurzamer en gemakkelijker te verwerken, waardoor het uitermate geschikt is voor complexere dakvormen. Ook voor hellende daken.

 

Ervaren dakdekkersbedrijf

Als dakdekkersbedrijf in omgeving Hedel werken we al 15 jaar eerlijk, transparant en duidelijk. We maken altijd duidelijke afspraken met onze klanten over het werk dat moet worden verricht. Ook de prijs en de werkperiode worden uitgebreid met u besproken, zodat u weet waar u aan toe bent. U wordt van tevoren ook altijd door ons geadviseerd over de beste oplossing voor uw dak.

Naast dakonderhoud in Hedel, zijn we ook actief als dakdekker in Tilburg, Rosmalen, Waalwijk, Ammerzoden en Vught. We streven er altijd naar uw dak weer in perfecte staat te renoveren.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Top bedrijf. Werken heel vakkundig, vragen geen rare prijzen en zijn netjes op tijd. Heel fijn team en eerlijke jongens. Dankjewel!!
MV Montage & Elektroservice
MV Montage & Elektroservice
2023-06-26
Ik zou Adodak zeker aanraden. Wij hadden een nieuwe dakbedekking laten zetten en grint laten weghalen. Prijs en kwaliteit verhouding goed. Jongens werken goed en op tijd . Goede service. Vooral Adil beantwoordt mijn vele vragen en legt netjes uit als ik het niet helemaal begrijp.
jie yang
jie yang
2023-03-01
Bij ons heeft Adodak een EPDM dak gerealiseerd. Super vak mensen die afspraken punctueel nakomen. Vakmensen waar je op kunt vertrouwen.
Jolanda van niftrik
Jolanda van niftrik
2022-08-01
Hebben bij ons 180 m2 pvc dakbedekking gelegd, was in 4 dagen klaar inclusief verwijderen oude dakbedekking. Ze werken goed, snel en zijn betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan
Ton Kuiper
Ton Kuiper
2021-12-31
Keurige vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk leveren. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Elly van den Broek
Elly van den Broek
2021-06-10
Top bedrijf. Jongens die meedenken en doen wat ze beloven. Ze hebben afgelopen april voor mij het nieuwe dak met PVC bedekt en geïsoleerd. Kan niks anders zeggen dan dat dit top uitgevoerd is!
Ronald Verschuren
Ronald Verschuren
2020-09-04
ADO dak heeft bij ons beide daken vernieuwd, voorzien van EPDM. Ligt er super strak bij. Ze werken vakkundig, snel en efficient. De medewerkers zijn goed op elkaar ingesteld, draait als een geoliede machine. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of vernieuwing contact op te nemen met dit bedrijf. Super werk geleverd heren, bedankt.
susan Romgens
susan Romgens
2020-08-25
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Aanrader!!
Martijn de Rooij
Martijn de Rooij
2020-05-08
ADODAK heeft bij mij een boarding en aangrenzend schuurdak vernieuwd. Ze werken vakkundig, snel en efficient. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Raad iedereen aan bij dakreparatie of -vernieuwing contact met hen op te nemen voor een prijsopgaaf.
Rinus Bogers
Rinus Bogers
2020-03-02

Uitgebreide dakinspectie

Een dakinspectie is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw huis. Hierbij wordt het dak geïnspecteerd door ons als dakdekker in Hedel om te controleren op waterschade of andere mogelijke problemen. Tijdens een dakinspectie onderzoeken wij de dakbedekking en kijken we naar tekenen van slijtage en beschadigde dakspanen of gootstukken. We letten op het ventilatieniveau, de isolatiewaarden en eventuele tekenen van vocht op de zolder. Na de inspectie bezorgen we u een vrijblijvende offerte voor de nodige herstellingen of vervangingen, zodat u gerust bent over de staat van uw dak.

Dakdekker in Hedel nodig?

Heeft u dakrenovatie in Hedel nodig of om andere redenen een dakdekker nodig? ADODak is specialist in dakbedekking en gecertificeerd. U weet daarom zeker dat u kunt rekenen op goed herstel van uw dak. Krijg van ons een vrijblijvende offerte op maat, of neem contact met ons op door te bellen naar +31 6 81 78 82 52.