info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Den Bosch

Ervaren dakdekker in Den Bosch en omstreken

Zoekt u een dakdekker in Den Bosch die uw dak kan voorzien van een kunststof dakbedekking? ADODak is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf uit Den Bosch met gediplomeerde vakmensen die al jarenlang werken als dakdekkers. Ook voor dakonderhoud, dakherstel, renovatie, dakisolatie en een dakinspectie staan wij voor u klaar. Wij zijn specialist in het aanleggen van platte daken van kunststof: EPDM of PVC dakbedekking. Daarnaast kunnen wij uw huidige dak onderhouden of tot in de puntjes herstellen na een lekkage. Naast kunststof dakbedekking kunnen we ook bitumen dakbedekking aanbrengen op platte daken en op hellende daken kunnen we singles dakpannen bevestigen.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. U mag ons altijd even bellen, dan kunnen we u direct van advies voorzien. Bent u meer geïnteresseerd in een gratis dakinspectie? Via onderstaande button kunt u het formulier invullen, dan komen we zo snel mogelijk met u in contact.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Gratis dakinspectie aanvragen
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Kosteloze inspectie door een dakdekkersbedrijf in Den Bosch

Als dakdekker in Den Bosch staan we voor duidelijke afspraken. Zo bent u goed op de hoogte van de werkzaamheden, de periode waarin deze werkzaamheden plaatsvinden en de geldige tarieven. Dit dakdekkersbedrijf in Den Bosch voert graag een gratis dakinspectie uit. Eén keer in de twee jaar een inspectie laten uitvoeren is belangrijk, omdat u dan op tijd problemen kunt voorkomen aan uw dak. Elk dak is immers anders en onze dakdekkers geven u dan ook vrijblijvend een deskundig advies.

De voordelen van ADODak als uw dakdekker in Den Bosch

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Dakdekkersbedrijf in Den Bosch: gespecialiseerd in kunststof dakbedekking;
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst;
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken;
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch en omgeving;
 • Vrijblijvende offerte op maat;
 • Uitstekende service;
 • Gediplomeerd vakmanschap.

Offerte voor dakdekkerswerkzaamheden

Wij zijn dus werkzaam als dakdekker in Den Bosch en omstreken. U kunt ons daarom ook inschakelen als dakdekker in Waalwijk. Of u nu een nieuw kunststof dak nodig heeft of een vrijblijvend advies, wij zijn u graag van dienst. In de 15 jaar dat wij werkzaam zijn, hebben we vele klanten naar tevredenheid geholpen met het aanleggen van dakbedekking in Den Bosch en met diverse herstelwerkzaamheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52

“Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jaren mee kan”

De voordelen van kunststof dakbedekking in Den Bosch

De focus ligt bij ADODak op het werken met kunststof dakbedekkingen. Als het gaat om platte daken, zijn wij ervan overtuigd dat kunststof de toekomst heeft. Met kunststof maakt u een duurzame keuze, aangezien veel daken volledig recyclebaar zijn. Daarnaast heeft kunststof een laag gewicht en zorgt het voor een lage belasting van uw dakconstructie. Kunststof is ook nog eens 25 jaar onderhoudsvrij en eenvoudiger te verwerken.

De meest gekozen soort kunststof dakbedekking is PVC. Met dit materiaal maakt u een keuze voor een dak dat lange tijd meegaat en niet veel onderhoud behoeft. Wij bedekken ook op professionele wijze vijvers en zwembaden. Bekijk de projecten die wij hebben aangepakt, om een idee te krijgen van de werkzaamheden.

Wilt u de dakbedekking van het dak op uw woning in Den Bosch vervangen of moet deze gerepareerd worden? Dat kunnen wij voor u doen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Dakdekker Waalwijk
Dak lekkage

Onderhoud en dakreparaties

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning. Het houdt kou en neerslag buiten en de warmte binnen. Het is belangrijk om uw dakgoot goed schoon te houden en regelmatig uw dak te laten controleren. Als u door ons een dakinspectie laat doen, dan kunnen de dakdekkers – als dit nodig is – ook onderhoudswerkzaamheden voor u verrichten. Hiermee voorkomt u schade in de toekomst.

Heeft u te maken met een daklekkage? Dan wilt u uiteraard graag snel hulp ontvangen. Ook voor een dakreparatie Den Bosch staan wij snel voor u paraat. ADODak is specialist in reparaties en lost het probleem graag voor u op. Wacht niet te lang met het verhelpen van de lekkage, omdat de schade anders kan toenemen. Ook als u te maken heeft met vochtplekken op een plafond of muur, dan is het verstandig om contact op te nemen. U kunt bij ons altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een dakdekker in Den Bosch inschakelen, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven altijd een eerlijk en deskundig advies. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan, zodat u snel meer weet over de prijs van de dakwerkzaamheden.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen Gratis dakinspectie aanvragen

Enter your keyword