fbpx
info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker in Den Bosch

Dakdekker in Den Bosch met ervaren medewerkers

Zoekt u een dakdekker in Den Bosch die uw dak voorziet van kunststof dakbedekking? ADODak is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf uit ’s-Hertogenbosch met gediplomeerde vakmensen met 15 jaar ervaring. Ook voor dakonderhoud, herstel, renovatie, isolatie en inspectie staan wij voor u klaar. Wij zijn specialist in het aanleggen van platte daken van kunststof. Daarnaast kunnen wij ook uw huidige dak onderhouden of tot in de puntjes herstellen. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Gratis dakinspectie aanvragen
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch
 • Gratis dakinspectie in Den Bosch en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Kosteloze inspectie door dakdekkersbedrijf in Den Bosch

Als dakdekker in Den Bosch staat ADODak voor duidelijke afspraken. Zo bent u goed op de hoogte van de werkzaamheden, de periode waarin deze plaatsvinden en de tarieven. Dit bedrijf voert graag voor u in Den Bosch een gratis dakinspectie uit. Eén keer in de twee jaar een inspectie laten uitvoeren is belangrijk, omdat u dan op tijd problemen kunt voorkomen. Elk dak is anders en de medewerkers geven u dan ook vrijblijvend een deskundig advies.

De voordelen van ADODak als dadekker in Den Bosch

 • Uitstekend werk, tegen aantrekkelijke tarieven
 • Profiteer van 10 jaar garantie op dakwerken
 • Afspraak is afspraak bij ons
 • Vakmanschap staat centraal: de dakdekkers zijn gecertificeerd en ervaren
 • Vraag een gratis offerte aan
 • Gegarandeerd goede resultaten

Offerte voor dakdekkerswerkzaamheden

ADODak is werkzaam als Dekdekker in Den Bosch en omstreken. U kunt ons daarom ook inschakelen als dakdekker Waalwijk. Of u nu een nieuw kunststof dak nodig heeft of een vrijblijvend advies, wij zijn u graag van dienst. In de 15 jaar dat wij werkzaam zijn, hebben wij veel klanten naar tevredenheid geholpen met het aanleggen van dakbedekking en met herstelwerkzaamheden.

Wat klanten vinden van ADODak

Lekkage dak garage. ADODak op zondag gemaild, ‘s maandags al teruggebeld om een afspraak te maken. Dinsdagochtend inspectie en dinsdagmiddag lekkage al verholpen! Super service. Ook over de prijs zijn we zeer tevreden want dat viel 100% mee.

Teun van den Broek

Super service, snel en vakkundig.

Hans Becker

Super dakdekkersbedrijf. Komt zijn afspraken na en het werk is erg goed!

Alexander van Heeren

Bel direct: +31 6 81 78 82 52
Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Gratis dakinspectie aanvragen

“Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jaren mee kan”

De voordelen van kunststof dakbedekking in Den Bosch

De focus ligt bij ADODak op het werken met kunststof dakbedekking in. Als het gaat om platte daken, zijn wij ervan overtuigd dat kunststof de toekomst heeft. Met kunststof maakt u een duurzame keuze, aangezien veel daken volledig recyclebaar zijn. Daarnaast heeft kunststof een laag gewicht en zorgt het voor een lage belasting van uw dakconstructie. Kunststof is ook nog eens 25 jaar onderhoudsvrij en eenvoudiger te verwerken.

De meest gekozen soort kunststof dakbedekking is PVC. Met dit materiaal maakt u een keuze voor een dak dat lange tijd meegaat en niet veel onderhoud behoeft. Wij bedekken ook op professionele wijze vijvers en zwembaden. Bekijk de projecten die wij hebben aangepakt, om een idee te krijgen van de werkzaamheden.

Gratis dakinspectie aanvragen
Dakdekker Waalwijk
Dak lekkage

Onderhoud en dakreparaties in Den Bosch

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning. Het houdt kou en neerslag buiten en de warmte binnen. Het is belangrijk om uw dakgoot goed schoon te houden en regelmatig uw dak te laten controleren. Als u door ADODak een dakinspectie laat doen, dan kunnen de medewerkers – als dit nodig is – ook onderhoudswerkzaamheden voor u verrichten. Hiermee voorkomt u schade in de toekomst.

Heeft u te maken met een daklekkage? Dan wilt u uiteraard graag snel hulp ontvangen. Ook voor een dakreparatie Den Bosch staan wij snel voor u paraat. ADODak is specialist in reparaties en lost het probleem graag voor u op. Wacht niet te lang met het verhelpen van de lekkage, omdat de schade anders kan toenemen. Ook als u te maken heeft met vochtplekken op een plafond of muur, dan is het verstandig om contact op te nemen. U kunt bij ons altijd rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u een dakdekker in Den Bosch inschakelen, neem dan contact op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven altijd een eerlijk en deskundig advies. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan, zodat u snel meer weet over de prijs van de dakwerkzaamheden.

Bel direct: +31 6 81 78 82 52 Vrijblijvende offerte aanvragen

Enter your keyword