info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dakdekker Ammerzoden

Dakdekker Ammerzoden

Dakdekker nodig? Heeft u problemen op of rondom uw dak dan bent u bij ADODak aan het juiste adres.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van dak lekkages, aanbrengen van nieuwe dakbedekking en verder alles wat in verbinding staat met uw dak. Heeft u een beginnende lekkage of een lekkende dakgoot neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voeren wij graag een dak inspectie voor u uit om te kijken of uw dak aan onderhoud toe is of juist in perfecte staat is. Vaak schakelen mensen pas een dakdekker in als het al te laat is en dit is zonde, zeker als u net klaar bent met een verbouwing. Laat daarom altijd tijdig uw dak inspecteren zodat we u kunnen helpen bij het voorkomen van hoge kosten.

Dankzij onze landelijke dekking staan we vaak binnen 24 uur na een aanvraag bij de klant op de stoep. Of het nu gaat om het vervangen van een dak, een schoorsteenrenovatie of het aanbrengen van een rookkanaal, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en natuurlijk uw wensen te bespreken.

Kijk rustig verder in ons hoofdmenu om te kijken of een van onze diensten aansluit bij u vraag of verzoek. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op en via ons mailadres of telefoonnummer zodat we u snel kunnen voorzien van het juiste advies.

Platte daken

Platte daken

Voor de dakbedekking van platte daken bent u bij ADODak op de juiste plek. ADODak beschikt over kunststof dakbedekking voor uw platte dak. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact op!

Lees meer
Hellende daken

Hellende daken

Eén van de meest voorkomende dakvormen in de architectuur is het hellende dak. ADODak beschikt over een ruime keuze uit bedekking voor hellende daken.

Lees meer
Daklekkage

Daklekkage

Ziet u vochtplekken op uw plafond of in uw muren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een daklekkage. Neem direct contact op met ADODak om uw lekkage te verhelpen!

Lees meer

Direct contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u gebruiken maken van een van onze diensten? Klik dan hier onder op de knop om direct contact op te nemen met ADODak!
Neem direct contact op

Enter your keyword