Dakdekker Ammerzoden

Dakdekker nodig? Heeft u problemen op of rondom uw dak dan bent u bij ADODak aan het juiste adres.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van daklekkages, aanbrengen van nieuwe dakbedekking en verder alles wat in verbinding staat met uw dak. Heeft u een beginnende lekkage of een lekkende dakgoot neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voeren wij graag een dakinspectie voor u uit om te kijken of uw dak aan onderhoud toe is of juist in perfecte staat is. Vaak schakelen mensen pas een dakdekker in als het al te laat is en dit is zonde, zeker als u net klaar bent met een verbouwing. Laat daarom altijd tijdig uw dak inspecteren zodat we u kunnen helpen bij het voorkomen van hoge kosten.

Dankzij onze landelijke dekking staan we vaak binnen 24 uur na een aanvraag bij de klant op de stoep. Of het nu gaat om het vervangen van een dak, een schoorsteenrenovatie of het aanbrengen van een rookkanaal, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en natuurlijk uw wensen te bespreken.

Kijk rustig verder in ons hoofdmenu om te kijken of een van onze diensten aansluit bij u vraag of verzoek. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op en via ons mailadres of telefoonnummer zodat we u snel kunnen voorzien van het juiste advies.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Platte daken

Voor de dakbedekking van platte daken bent u bij ADODak op de juiste plek. ADODak beschikt over kunststof dakbedekking voor uw platte dak. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact op!

Daklekkage

Ziet u vochtplekken op uw plafond of in uw muren? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een daklekkage. Neem direct contact op met ADODak om uw lekkage te verhelpen!

Hulp nodig?

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van een van onze diensten? Neem dan direct contact op, of vraag een dakinspectie aan!

Voorgaande projecten