info@adodak.nl (+31) 6 817 882 52

Dak lekkage in Tilburg

Dak lekkage in Tilburg gevonden?

Kampt u met een dak lekkage in Tilburg? Laat uw dak dan repareren door dakdekkersbedrijf ADODak. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van daklekkages, aanbrengen van nieuwe dakbedekking en alle andere zaken die in verbinding staan met uw dak. Als u een lekkage aan uw dak in Tilburg ontdekt, is snelheid vereist om ergere schade te voorkomen. Schakel dus gelijk onze dakdekkers in!

Bel direct naar (+31) 6 81 78 82 52 om een afspraak te maken. Binnen 24 uur komen we dan bij u langs in Tilburg om de dak lekkage te bestrijden.

Bel ons: (+31) 6 81 78 82 52 Dakinspectie aanvragen
 • Dakinspectie in Tilburg
 • Gratis dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • 10 jaar garantie
 • 10 jaar garantie op al onze dakwerken
 • Uitstekende service
 • Wij komen onze afspraken na

Wij lossen uw dak lekkage in Tilburg op | ADODak

 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Dakdekkersbedrijf in Tilburg: gespecialiseerd in dakbedekking
 • Dakdekkers met 15 jaar werkervaring in dienst
 • Zowel platte als hellende daken repareren wij na een daklekkage
 • 10 jaar garantie op onze dakwerken
 • Dakinspectie in Tilburg en omgeving
 • Vrijblijvende offerte op maat
 • Uitstekende service
 • Gediplomeerd vakmanschap

Hoe herkent u een lekkage aan uw dak in Tilburg?

Als u gele en bruine vochtplekken aantreft op uw muren of plafond zijn dat tekenen van een daklekkage. Er zitten dan wellicht kleine scheurtjes of gaatjes in uw dakbedekking. Of er is een andere oorzaak, bijvoorbeeld dat iemand over uw platte dak heeft gelopen. Ook kan een hevige regenbui of flinke sneeuwstorm in Tilburg een dak lekkage veroorzaken.

Daarnaast kunnen onschuldige voorwerpen als bladeren of een tennisbal uw afvoer blokkeren, wat ook weer tot lekkage aan uw dak kan leiden. U komt meestal pas achter een daklekkage als het leed al geslecht is.

Hoe voorkomt u een daklekkage in Tilburg en omgeving?

Door goed waakzaam te zijn op eerdergenoemde oorzaken kan een daklekkage soms voorkomen worden. Maar wat pas echt helpt, is om uw dak om de twee jaar te laten controleren door een professionele dakdekker als ADODak. Door goed dakonderhoud te laten plegen, perkt u de kans op een dak lekkage te Tilburg behoorlijk in.

Als er een zware storm is geweest in Tilburg kunt u voor de zekerheid ons dakdekkersbedrijf inschakelen. Zodat wij een dakinspectie kunnen uitvoeren. Indien wij dan een daklekkage ontdekken, kunnen we uw dak direct repareren.

Bel ons: (+31) 6 81 78 82 52

“Onze dakdekkers repareren uw dakbedekking snel en vakkundig na schade”

Dakreparatie of compleet dak vervangen

Een lekkage aan uw dak in Tilburg is meestal te verhelpen door een dakreparatie uit te voeren. Echter als er grote schade is aangetroffen op uw dak, volstaat een reparatie niet meer. Dan is er een dakrenovatie nodig. Uw complete dak zal dan vervangen moeten worden. Dit kost veel geld, tijd en energie.

Helaas is een dakrenovatie soms toch nodig. Wij verrichten ook deze renovatiewerkzaamheden en leggen op vakkundige wijze een compleet nieuwe dakbedekking aan.

Dakinspectie aanvragen
Dak lekkage in Tilburg oplossen
Dakinspectie Tilburg

Erkende dakdekker in Tilburg

Naast het oplossen van een dak lekkage in Tilburg leveren wij als erkende dakdekker meer diensten op het gebied van dakwerken. Zo voeren onze ervaren dakdekkers ook dakonderhoud, dakisolatie, dakrenovatie en dakreparatie uit in Tilburg en omstreken. Dat doen wij middels een eerlijke, duidelijke en transparante werkwijze.

Voordat onze dakdekker voor u aan het werk gaat in Tilburg, geeft hij u vrijblijvend het allerbeste advies.

Schakel ons in bij een dak lekkage in Tilburg

Heeft u een lekkage aan uw dak in Tilburg ontdekt of vermoedt u een daklekkage? Bel dan gelijk naar dakdekkersbedrijf ADODak: (+31) 6 81 78 82 52. Onze dakdekker verhelpt de lekkage binnen 24 uur.

Twijfelt u of u kampt met een dak lekkage? Ook dan mag u ons gerust bellen. Wilt u meer informatie ontvangen over hoe u een daklekkage kunt herkennen of voorkomen? U kunt ons bereiken via ons contactformulier of u kunt een e-mail sturen naar info@adodak.nl.

Bel ons: (+31) 6 81 78 82 52

Enter your keyword